• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

07.07.2022

13:18

POLICAJAC NAPADNUT ISPRED STANICE POLICIJE! O teškom incidentu u centru Bora oglasio se policijski sindikat!

Pixabay

Vesti

POLICAJAC NAPADNUT ISPRED STANICE POLICIJE! O teškom incidentu u centru Bora oglasio se policijski sindikat!

Podeli vest

Ispred Policijske uprave u Boru presretnut je i napadnut V.P. pripadnik Odeljenja kriminalističke policije

Policijski sindikat Srbije potpuno je iznenađen bahatošću ovog akta, pošto je kolega napadnut praktično ispred svog radnog mesta, PU u Boru.

Njega je sačekao i napao Nemanja R. osoba od ranije poznata po izvršenju krivičnih dela, kao što su dilovanje narkotika i nasilničko ponašanje.

- Nemanja R. je ispred policijske stanice prišao kolegi V.P. i počeo da ga vređa, napada, preti da će mu organizovati sačekušu, govoreći policajcu da će izgubiti posao, verovatno samo zato što upravo radi odgovorno svoj posao u kriminalističkoj policiji.

Kolega V.P. je međutim intervenisao, pa je Nemanja R. priveden u službene prostorije, odakle je o incidentu obavešten tužilac u Boru, koji je napad kvalifikovan kao krivično delo ugrožavanja sigurnosti. Napadaču je potom određeno policijsko zadržavanje. Neverovatno je da se kriminalci usuđuju da napadaju policajce, pa makar i verbalno, bukvalno ispred policijskih stanica, samo zato što rade svoj posao.

Nadamo se da ovaj novi u nizu napada na policajce neće proći sa blagom kaznom ili oportunitetom, jer upravo nekažnjavanje ili minimalne kazne kriminalcima za napade na policajce, dovode do toga da se stvara veliki pritisak na policajce i njihov rad. To nije poruka koja treba da se pošalje policajcima niti javnosti – kaže Veljko Mijailović, predsednik Policijskog sindikata Srbije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Kalesu

pre 1 godinu

Čim neko takav, i sa takvom prošlošću, slobodno šeta ulicom i vrlo drsko i osiono se ponaša čak i prema policajcima, već sutra će opet biti na ulici jer verovatno ima jake veze i vezice u sudstvu - najslabijoj karici u lancu pravde i zakona u Srbiji.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija