• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir.rs/Informer.rs

08.07.2022

16:58

KAMERE SNIMILE KRVOPROLIĆE U ZMAJEVU! Devojka ubice bila na saslušanju u policiji, EVO ŠTA JE REKLA!

Zoran Sinko

Vesti

KAMERE SNIMILE KRVOPROLIĆE U ZMAJEVU! Devojka ubice bila na saslušanju u policiji, EVO ŠTA JE REKLA!

Podeli vest

Novosadska policija intenzivno traga za M. P. (29) iz Zmajeva, koji je osumnjičen za dvostruko teško ubistvo svog dede Dragan M. (74) i i njegove sestre od ujaka Zora D. (83), koja je iz Hrvatske došla pre par godina i od tada živi sa njim

- Prepostavlja se da nije daleko otišao, s obzirom da nije mogao da pređe granicu kolima jer nije imao ovlašćenja za džip koji je ukrao od pokojnog dede. Mladić se krije tu negde u okolini i u skorije vreme se očekuje njegovo hapšenje - kaže izvor za medije.

Kako dalje saznaju mediji od izvora bliskog istrazi, ceo događaj su zabeležile sigurnosne kamere.

- On je znao za kameru ispred kuće, koju je pre nego što je ušao unutra razbio sekirom koju je poneo kako bi počinio nezapamćeni zločin. Međutim, nije znao ili je zaboravio da kamera postoji i u kući, a upravo je ona sve zabeležila. Baka Zoru je jednim udarcem sekirom usmrtio, dok se na dedi iživljavao. Bukvalno ga je izmasakrirao do neproznatljivosti - objašnjava sagovornik.

Foto: Zoran Sinko

 

Od tog momenta, njemu se gubi trag. Navodno, kako je rekla njegova devojka sa kojom živi u zasebnoj kući, ona ga je poslednji put videla u utorak ujutru, kada je otišao na posao. Kako je rekla u policiji, od tada joj se nije javljao.

- Kaže da joj je i prethodno veče bio čudan. Čak se nekome i požalila da ne zna šta mu je, kao da je malo psihički popustio, da ga mnogo voli i da bi volela da mu pomogne, ali ne može kada ne zna zašto je tako nervozan.Ona ne veruje da je on tako nešto mogao da uradi i da je on jako dobar - zaključio je sagovornik.

Podsetimo, u sredu veče policija je nakon poziva ćerke pokojnog D. M., ušla u njegovu porodičnu kuću, gde su zatekli dva tela.

- Nesrećnici su ubijeni najverovatnije još u ponedeljak-utorak. Draganov nestanak bio je čudan porodici kada se nije pojavio na sahrani svoje sestre. Tada su ga zvali, ali se nije javljao. Oni su pozvali njegovu ćerku R. P., kako bi videli da li ona zna nešto o ocu, iako su svi znali da nisu u dobrim odnosima - rečeno nam je tada, dodajući da je mladić dedu već opljačkao pre godinu dana, kada je podneta krivična prijava jer mu je ukrao 20.000 evra.

- Ne znam šta da kažem. Da li je mogao iz koristoljublja da to uradi, da nije nekome dugovao ili da ga neko nije naterao. Nadamo se da će se sve razjasniti. Ono što znam je da on nije bio uopšte loš momak. Zašto je došlo do ovoga samo on zna - kaže jedna od rođaka osumnjičenog mladića.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zemlja prokletih

pre 1 godinu

Vežba da bi ga primili u ekipu Rošavog glavoseče...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija