• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. M.

09.07.2022

17:35

DRAMA KOD LESKOVCA! Lančani sudar, dok je ekipa Hitne pomoći pomagala u njih se  zakucao automobil! KILOMETARSKE KOLONE NA PUTU KA MAKEDONIJI!

Vesti

DRAMA KOD LESKOVCA! Lančani sudar, dok je ekipa Hitne pomoći pomagala u njih se zakucao automobil! KILOMETARSKE KOLONE NA PUTU KA MAKEDONIJI!

Podeli vest

Na auto-putu između Leskovca i Grdelice, kod Male Kopašnice, došlo je do lančanog udesa više vozila u kome ima povređenih, a povrede su zadobili i lekar i tehničar iz leskovačke ekipe Hitne pomoći, potvrđeno je Rešetki u Domu zdravlja Leskovac

Prema rečima direktora Slaviše Božića, više povređenih iz ovog udesa se voze u Urgentni centar leskovačke Opšte bolnice i u toku je nihovo zbrinavanje i dijagnostika.

- Što se naših zdravstvenih radnika tiče, lekar se žali na bolove u vratu, tehničar u grudima, dok je vozač ambulantnog vozila ostao nepovređen - kazao je Božić.

Do lančanog sudara je došlo oko 16 časova.

- Ekipa leskovačke Hitne pomoći je krenula da povređenima ukaže pomoć, a kada su se zaustavili na licu mesta,još jedno vozilo se u njih zabilo neverovatnom brzinom - kaže Božić.

Na terenu su sve raspoložive medicinske ekipe, tvrdi Božić, a policija vrši uviđaj na licu mesta.

Kilometarske kolone prema Makedoniji

Usled ovog sudara na delu puta ka Grdeličkoj klisuri trenutno je veliki zastoj u saobraćaju.

Jedna korisnica Fejsbuk grupe "Grčka info" obavestila je članove grupe da je u toku velika gužva na auto-putu zbog više udesa na toj deonici u smeru ka Severnoj Makedoniji.

Ivana R. je upozorila sve koji putuju prema Grčkoj da je veliki udes između Leskovca i Predejana i da uspore.

- Nije ništa obeleženo. Na krivini je. Više udesa je u pitanju - napisala je Ivana R.

Još nekoliko članova grupe je potvrdilo njene reči. Navode da je na terenu je veliki broj policajaca.

Do jednog od udesa je navodno došlo kad je mladić za volanom jednog od automobila udario u čunjeve kojima su bili tu nakon što je došlo do prethodnog udesa.

- Mi smo bili u brzoj traci parkirani na sredini, dok su u srednjoj traci bili čunjevi, a sa desne policija. Momak je naleteo, nije video čunjeve, izbegao je brzu traku. Bio je u brzini. Nije uspeo da uspori jer nije video saobraćajku zbog te krivine. Pokupio je čunjeve i udario u hitna kola. Policija se brzo sklonila i rekla da se pomeramo. Šta se dalje dešavalo ne znam. Samo sam stavila objavu da se uspori zbog toga - napisala je Ivana R.

 

 

Druga korisnica je napisala da prema njenim informacijama nema nastradalih.

- Svi su živi. To je najbitnije. Ovo nikad nisam doživela. Nadam se da će se brzo srediti i da nećete dugo čekati - navela je korisnica.

Istom povodom oglasila se još jedna članica koja je napisala kako su radnici hitne pomoći izvlačili iz kamiona jednog od povređenih mladića.

- Udes je pre nas i čunjevima je obeleženo. Hitna iz kamiona izvlači povređenog u tom momentu je naleteo mladić i pokupio hitnu. Pazite i usporite - napisala je korisnica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija