• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs/Informer

13.07.2022

20:19

VOZE PIJANI I DIVLJAJU PO ULICAMA! Saldo za protekla 24 časa: DVOJE TEŠKO, A TROJE LAKŠE POVREĐENO u južnobačkom okrugu

Novak Đurović/Informer

Vesti

VOZE PIJANI I DIVLJAJU PO ULICAMA! Saldo za protekla 24 časa: DVOJE TEŠKO, A TROJE LAKŠE POVREĐENO u južnobačkom okrugu

Podeli vest

U protekla 24 sata, na području Južnobačkog okruga, dogodilo se 10 saobraćajnih nesreća, u kojima su dve osobe teško, a tri su lakše povređene

U tom intervalu, na području Grada Novog Sada, dogodilo se šest saobraćajnih nesreća u kojima su dve osobe zadobile teške, a tri lake telesne povrede.

Policijska uprava u Novom Sadu je, 12. jula, na području Južnobačkog okruga, otkrila i sankcionisala ukupno 333 prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.

Na ovom području, iz saobraćaja je isključeno 17 vozača i tri vozila, a zadržana su tri vozača, dvojica zbog mogućnosti odlaska u inostranstvo, a jedan zbog nasilničke vožnje, jer je vozio bicikl u Baču sa više od dva promila alkohola u organizmu.

Zadržani vozači će, uz prekršajnu prijavu, biti privedeni nadležnom prekršajnom sudiji.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija