• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.Rafailović

15.07.2022

10:54

DRAMA NA VRAČARU! Uhapšen diler i kupac, ZAPLENJEN HEROIN I PIŠTOLJ

MUP

Vesti

DRAMA NA VRAČARU! Uhapšen diler i kupac, ZAPLENJEN HEROIN I PIŠTOLJ

Podeli vest

N.M. (26) dilera sa Vračara i njegovog kupac starog oko 40 godina, kako nezvanično saznajemo, uhapsili su policajci PS Stari grad, u filmskoj akciji, a tom prilikom zaplenjen je heroin, pištolj, ali inovac za koji se sumnja da je stečen dilovanjem

Naime, kako smo nezvanično saznali od čitalaca Informera čitava drama dogodila se u četvrtak oko 16 sati u Ulici vojvode Šupljikca nedaleko od Sporstkog centra na Vračaru.

- Bilo je nekoliko policajaca u civilu, kako sam kasnije saznao iz policijske stanice Stari grad oni su presreli jednog muškarca srednjih godina, koji je pokušao da uđe u vozilo. Otimali su se oko nečeg, pomislili smo da je reč o tuči i neko je prijavio to policiji. Međutim, ispostavilo se da su policajci koji su zapravo hapsili kupca narkotika. On je pokušao da proguta kesicu sa drogom koju je, navodno neposredno pre toga kupio. Bilo je kao neka scena iz filma - objašnjava sagovornik Informera upoznat sa slučajem i koji živi nedaleko od mesta gde se drama odigrala.

Foto: Printescreen

 

Kako je naveo policajci u civilu su savladali muškarca starosti oko 40 godina, a potom je stigla i Interventa jedinica 92. 

- Izgledalo je kao da se pripremaju da upadnu negde jer su oblačili pancire. Nešto kasnije video sam da su priveli mlađeg muškarca. Kod njega su, kako sam načuo o pronašli pištolj i herion. Prema nekim informacijama policija mu je otkrila i štek koji je navodno bio u šupljini zgrade nedaleko od stana u kom stanuje - rekao je naš sagovornik i pohvalio rad policajaca koji se bore da sklone drogu sa ulice. 

Kako smo nezvanično saznali od izvora upoznatim sa istragom, tom prilikom uhapšen je N.M. zbog sumnje da je dilovao narkotike. 

- Pretresom njegovog stana policija je pronašla određenu količinu heroina, pištolj koji je imao u nelegalnom posedu ali i veću sumu novca, za koju se sumnja da je stečena dilovanjem droge. Iza ovog hapšenja stoji operativni rad inspektora na terenu, a za osumnjičenim je bila i raspisana potraga - rekao je naš sagovornik koji nam je potvrdio da su hapšenje izvršili policajci iz stanice PS Stari grad.

Foto: ATV

Ilustracija

On je dodao da su nedavno policajci iz pomenute stnice uhapsili maloletnik koji je prodavao marihunu u centru Beograda.

- Sve je češće maloletnih dileri. Nažalost deca u tome vide laku zaradu. Kod ovog maloletnika pronađeno je oko 200 grama marihune - objasnio je naš izvor upoznat sa oba slučaja.  

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Vatrena uvertira pred derbi! Osveta navijača Barse igračima francuskog prvaka!
Fudbal

Vatrena uvertira pred derbi! Osveta navijača Barse igračima francuskog prvaka!

Večeras su na programu prva dva revanš meča četvrtfinala Lige šampiona. Derbi će biti odigran na stadionu "Monžuik" gde Barselona dočekuje Pariz Sen Žermen (Arena 1 premijum). Utakmica je imala "vatrenu" uvertiru, pošto su navijači katalonskog giganta noć uoči utakmice priredili vatromet ispred hotela u kojem su bili smešteni fudbaleri šampiona Francuske!

16.04.2024

10:52

Planeta

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!
SPREMA SE OBRAČUN

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!

Pre dva dana u Litvaniju je stigla avangarda nemačke oklopne brigade, koja će od 2027. godine biti stalno raspoređena u toj baltičkoj državi. Ovo je prvi put od kraja Drugog svetskog rata da je Bundesver trajno rasporedio svoje snage van nemačkih granica. To je veliki izazov za nemačku vojsku, koja se suočava sa nedostatkom bukvalno svega - naoružanja, opreme, municije, a pre svega ljudstva.

16.04.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija