• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.Rafailović

15.07.2022

11:54

UŽAS! Teško povređenu ženu doveo u bolnicu lažući da je pala sa terase, kada je preminula SAZNALA SE STRAVIČNA ISTINA!

Vesti

UŽAS! Teško povređenu ženu doveo u bolnicu lažući da je pala sa terase, kada je preminula SAZNALA SE STRAVIČNA ISTINA!

Podeli vest

Snežana P. (68) iz sela Guberevac kod Čačka preminula je u bolnici nakon što je primljena pod izgovorom da je povrede zadobila prilikom pada sa terase, kasnije utvrđeno da je žrtva saobraćajne nesreće

Kako smo nezvanično saznali Snežana P. primljena je u bolnicu u Čačku u četvrtak.

- Sa teškim telesnim povredama žena je primljena u bolnicu, a dovezena je privatnim vozilom. Na prijemu je rečeno da je pala sa terase i da se povredila. Nešto kasnije javljeno je da je nesrećna žena imala saobraćajnu nezgodu, odnosno da je pala sa traktora na lokalnom putu u Guberevcu. Snežana je preminula u bolnici od zadobijenih povreda - rekao je izvor Informera upoznat sa slučajem. 

Foto: R. B.

 

U bolnici su o ovoj sumnji da je žrtva saobraćajne nesreće obavestili policiju. 

- Policija je istragom utvrdila da je Snežana bila putnik na traktoru kojim je upravljao njen suprug P.P.. Saobraćajna nezgoda dogodila se na lokalnom putu, kada je kako se sumnja, traktor usled neprilagođene brzine kretanja, sleteo u kanal sa desne strane. Žena koja je podlegla povredama sedela je na desnom braniku traktora te je prilikom prevrtanja zadobila teške telesne povrede - objasnio je naš sagovornik.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija