• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I.M.

18.07.2022

16:12

SLAVILI MATURU, PIJAN SEO ZA VOLAN I IZAZVAO TRAGEDIJU! Preminula žena teško povređena u sudaru na Ibarskoj magistrali u Mojsinju

RINA

Vesti

SLAVILI MATURU, PIJAN SEO ZA VOLAN I IZAZVAO TRAGEDIJU! Preminula žena teško povređena u sudaru na Ibarskoj magistrali u Mojsinju

Podeli vest

Slobodanka Bobana Srnić (44) preminula je danas u čačanskoj bolnici, tri dana nakon saobraćajne nesreće u kojoj je zajedno sa suprugom zadobila teške telesne povrede. Ona je druga žrtva jezive saobraćajne nesreće koja se dogodila u selu Mojsinju, kada su se sudarila dva putnička vozila "fiat bravo" i fiat stilo"

Žarko A.(55) koji je upravljao "fiat bravo", a kojim je optozadi udario u "fiat stilo" u kom je Slobodanka bila sa suprugom i sinom. Njen suprug M. S. (54) takođe je zadobio teške telesne povrede, dok je sin koji je sedeo na zadnjem sedištu lakše povređen. 

Jeziva saobraćajna nesreća dogodila se u petak 15. ovog meseca kada je dva sata nakon ponoći. U selu Mojsinja na Ibarskoj magistrali.

 - Bili smo te noći zajedno na proslavi godišnjice "male mature" u Mrčajevcima. Žarko je bio sa nama i pošto je bio prilično pripit, obezbedili smo da njega i auto neko odveze kući u Preljinu. Pošto je sve vreme insistirao da sedne za volan, ključevi od auta su mu po dolasku sakriveni dok se ne istrezni. Međutim, čim je ovaj što ga je dovezao zamakao, on je seo u drugi svoj automobil i krenuo, verovatno ponovo u Mrčajevce - priča meštanin Mojsinja koji je te večeri bio na proslavi mature, inače školski drug i prijatelj nastradalog vozača "fiat bravo".

Foto: I.M.

Sahrana nesrećne žene u četvtrak

S druge strane tročlana porodica Srnić se kobne noći "fijatom stilo" vraćala s posla iz treće smene, kada je na njih otpozadi naleteo "fiat bravo". 

- Oni su po zatvaranju ugostiteljskog objekta koji su držali u centru Mojsinja, krenuli ka Mrčajevcima, svojoj kući u Ostru. Nakon nekoliko kilometara vožnje sustiglo ih je drugo vozilo udario ih otpozadi i prikucao za stub na potezu između Gorevnice i Mojsinja - rekli su meštani Mojsinje.
Oni koji poznaju nesrećnu porodicu kažu da je Slobodanka u više navrata bila svedok saobraćajnih nesreća u centru Mojsinja, kao i da se borila protiv bahatih vozača.

- Stravične scene je često posmatrala sa terase svog ugostiteljskog objekta koji se nalazi tik uz magistralu. Zajedno sa ostalim meštanima Mojsinja bila je i potpisnik peticije da se na ovoj deonici postave usporivači ili ograniči brzina. Ona i njen muž su obično bili prvi koji vide saobraćajku, zato su uvek priskakali i pomagali, prihvatali lakše povređene iz autobusa, drugi put kada su nastradali majka i sin, pomagali su da se drugi lakše povređeni izbave, svega su se nagledali... - kaže meštanin Mojsinja i dodaje da niko nije mogao da nasluti da će baš ona ovako da nastrada. 

 
Sahrana Bobane Srnić biće obavljena u četvrtak 21. jula na groblju Solinac u Ostri.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!
Fudbal

Everton srušio Liverpul, Junajted slomio uporni Šefild!

Fudbaleri Evertona pobedili su u derbiju nadoknađenog 29. kola velikog rivala Liverpul sa 2:0, dok je Mančester junajted tek pred kraj susreta sa Šefild junajtedom uspeo da "prelomi" 4:2. Jako važne pobede ostvarili su igrači Bornmuta nad Vulvsima 1:0 i Kristal palasa protiv Njukasla 2:0.

24.04.2024

23:05

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija