• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs/Informer

20.07.2022

21:20

BIO JE MLADIĆ ZA PRIMER, ŽELEO DA POSTANE OFICIR... A onda ga je pijani vozač udario I OTIŠAO NA KAFU!

facebook.com

Vesti

BIO JE MLADIĆ ZA PRIMER, ŽELEO DA POSTANE OFICIR... A onda ga je pijani vozač udario I OTIŠAO NA KAFU!

Podeli vest

Nikola je bio mladić za primer. Želeo je svakome da pomogne. Pošten, vredan, talentovan, kaže poznanik nastradalog Nikole Grujića (20) koga je na pešačkom prelazu, pre 10 dana pokosio pijani i pijani vozač "alfa romea" Branislav R. (43)

Tragedija u kojoj je nastradao mladić iz Čačka dogodila na trotoaru Darvinove ulice u Beogradu oko 17 sati. Nikola je hodao trotoarom, kada je pod nerazjašnjenim okolnostima Branislav R., vozač "alfa romea", izgubio kontrolu nad vozilom i udario mladića. On je, pričaju očevici, nakon udarca mladića, samo nastavio dalje. Uhvaćen je ubrzo u kafiću svog brata dok je ispijao kafu.

Vozač je u kolima bio sa još jednom osobom. Suvozačem. On je mladića udario i pobegao. Nije se zaustavio, već je nastavio dalje - kaže izvor upoznat sa slučajem. Kako objašnjava, utvrđeno je da je vozač nakon hapšenja imao 2,35 promila alkohola u krvi.

- Koliko je vozio brzo još uvek nije utvrđeno, ali očevici navode da je mladić nakon udarca bačen na kontejner, da ga je izuo iz patika - objašnjava naš sagovornik i dodaje da su pomoć mladiću pružili zaposleni na obližnjoj pumpi. 

- Oni su pozvali Hitnu pomoć - navodi naš sagovornik i dodaje da je Nikola nakon nesreće zadobio teške telesne povrede.

- Nikoli je oštećeno moždano stablo, imao je povrede ruku i nogu. Bio je klinički mrtav kada je doveden u bolnicu. Bilo je pitanje vremena kada će mu srce stati. Borio se sedam dana, nakon čega je u subotu izdahnuo - navodi naš izvor.

O nastradalom mladiću svi koji su ga poznavali imaju samo reči hvale. O njemu, njegovoj porodici. Kako kažu, želeo je da krene očevim stopama i radi u Vojsci. Da bude oficir.

- Upisao je Vojnu akademiju jer je voleo Srbiju i želeo je da bude oficir. Pored toga, imao je smisla za crtanje, crtao je murale, jedan od njih je naslikao i na zidu Akademije. Bio je jako talentovan - priča drug ovog mladića.

Foto: facebook.com

 

Prema njegovim rečima, iako je iz Čačka nakon što je očistio sve ispite na prvoj godini studija ostao u Beogradu još neko vreme.

- Želeo je da provede vreme sa devojkom koja je u Beogradu - kaže naš sagovornik.

Iza ovog mladića ostali su roditelji, kao i dva mlađa brata i polusestra sa očeve strane. Prema rečima komšija njima je najteže.

- Ovo je tragedija. Nemamo reči šta se dogodilo. Jedna pijana budala, idiot, ugasila je život koji je tek počinjao. Niko od nas ne može da razume tog vozača, ali ni osobu koja je sedela sa njim u kolima, da nisu stali, zaustavili se, pomogli Nikoli. Ostavili su ga na ulici da umre - priča jedan od komšija i dodaje da se porodica mladića "drži kako mora" i nada da će vozač odgovarati i biti kažnjen najstrožom kaznom.

Nikola Grujić biće sahranjen u četvrtak u podne na gradskom groblju u Čačku. On će na večni počinak, kako saznajemo, biti ispraćen uz vojne počasti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova!
Live TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova!

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon masakra u Moskvi, namerava da likvidira ukrajinskog lidera Volodimira Zelenskog, kao i šefove Službe bezbednosti Ukrajine (SBU) i vojnoobaveštajne službe (GUR) Vasilija Maljuka i Kirila Budanova, piše ruska "Pravda". Da li predsednik države može da bude legitimna meta? Na ovo pitanje u "Info jutru" odgovorili su Ljubinka Milinčić, glavna urednica Sputnjika i Željko Šain, dopisnik Politike iz Severne Makedonije.

29.03.2024

12:31

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija