• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.07.2022

21:57

U ISTRAZI JE BILO VIŠE OD 45 POTENCIJALNO OSUMNJIČENIH! Advokat otkrio da je policija radila DNK upoređivanje...

printscreen

Vesti

U ISTRAZI JE BILO VIŠE OD 45 POTENCIJALNO OSUMNJIČENIH! Advokat otkrio da je policija radila DNK upoređivanje...

Podeli vest

Tokom gostovanja u specijalnoj emisiji na TV Pink povodom presude Zoranu Marjanoviću, advokat Stefan Jokić je otkrio da je bilo više od 45 potencijalno osumnjičenih tokom istrage

Domaćin emisije, Mladen Mijatović, pitao je da li su postojala još neka lica osim Zorana Marjanovića, iz njegove porodice, familije ili neka druga koja su mogla biti osumnjičena ili dovedena u vezu sa počinjenim ubistvom Jelene Marjanović.

- U samom predmetu postoje više od 45 potencijalno osumnjičenih kod kojih je uzet DNK brisovi i koji su upoređivani sa onim koji je nađen na licu mesta. I oni se nisu poklapali. Tako da je predmet pun svega toga - rekao je advokat Stefan Jokić. 

Advokat je istakao da su tokom suđenja prolazili kroz ta imena koja su poznata i da su neki od njih sada pokojni. 

Foto: printscreen

Gosti emsije su istakli da predmet izvršenja krivičnog dela nije pronađen iako je isušen kanal.

Jokić kaže da je utvrđeno da je moguće da su postojala dva neka predmeta geometrijskog oblika.

- To su nagađanja od strane veštaka, ali ne može da se zna - rekao je Jokić i dodao da su kao uzrok smrti utvrđeni udarci u glavu.

Novinarka Informer, Jelena Rafailović je dodala da je u plućima pronađena voda, što pokazuje da je udahnula kada je upala u vodu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Slavko

pre 1 godinu

Pratio sam slučaj ubistva Jelene! Mislim da je Zoran? Odmah iz početka sam pisao, sad se dobro ne sjecam, kome! Naveo sam u pismu, da je sumljiv Zoran ali če se tesko dokazati, dok je živa Zoranova manjka! Kao nadprirodni čovjek, mogu Vam nesto više reči ako Vas bude zanimalo! Pišite mi na mejil! Pokusacu da vam napišem sve sto vidim u vezi ubistva Jelene! lp

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija