• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/telegraf.rs/instagram192

23.07.2022

08:16

POVREĐEN VOZAČ U BEOČINU! Karavanom sleteo u potok

Vesti

POVREĐEN VOZAČ U BEOČINU! Karavanom sleteo u potok

Podeli vest

Vozač karavana povređen je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros tri sata nakon ponoći u mestu Beočin, kada je karavnom kojim je upravljao izgubiokontrolu i sleteo u potok

Pretpostavlja se da je vozač, usled neprilagođene brzine kretanja sleteo s puta udario u saobraćajni znak i uleteo u potok. Na lice mesta odmah je izašla ekipa hitne pomoći i patrola policije koja je obavila uviđaj.

- Na tom delu puta je jednosmerna ulica, a umeju da voze mnogo većim brzinama nego što je propisano znakom koji je isčupan iz zemlje dosta pre ovog incidenta - rekla je za medije jedna meštanka i dodala da je taj deo veoma opasan.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Vozač je povređen, ali stepen njegovih povreda biće utvrđen u bolnici u kojoj ga je hitna pomoć prevezla. 

Foto: printscreen instagram

Karavn koji je sleteo

Tačan uzrok ove nezgode biće poznat nakon uviđaja i istrage. Automobil su iz potoka izvukle stručne ekipe. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija