• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.07.2022

11:05

Evo kako je prošla prva noć Zorana Marjanovića u Centralnom zatvoru!

Informer

Vesti

Evo kako je prošla prva noć Zorana Marjanovića u Centralnom zatvoru!

Podeli vest

Zoran Marjanović koji je osuđen na 40 godina zatvora za ubistvo svoje supruge Jelene Marjanović juče je sproveden u pritvor u Okružni zatvor u Beogradu, a prema nezvaničnim saznanjima, njegova prva noć "iza rešetaka" protekla je normalno

- Prilikom prijema utvrđen je prvo njegov identitet na osnovu rešenja o određivanju pritvora, naloga za prijem u odeljenje pritvora i ličnih isprava. Potom je obavljen lični pretres i pregled tela. Potom su pregledane njegove lične stvari i privremeno su mu oduzeti predmeti koje ne sme da ima kao što su novac, mobilni telefon... A stvari poput odeće, odnosno, ono što ne može da ugrozi njegovu ili bilo čiju bezbednost su dozvoljene da unese. nakon toga, on se sproveden u pritvor - rekao je sagovornik Telegrafa iz istrage ovog slučaja.

Zoran kako se navodi nije imao nikakve prohteve, jeo je i legao da spava.

- Bio je miran. Ćutao je, obavio je sve procedure koje treba, potom je dobio obrok i legao je da spava - rečeno je.

Foto: Dejan Živančević

Zoran Marjanović odveden u CZ

Kako se navodi on do ponedeljka neće moći da prima posete, a kada budu dozvoljene moći će da mu dođu najbliži članovi porodice i advokati.

Zoran Marjanović (43) osuđen je juče u Višem sudu u Beogradu na 40 godina zatvora jer je, kako se navodi, sa umišljajem, na svirep i podmukao način 2. aprila 2016. godine ubio suprugu Jelenu (33) na nasipu u Borči! Njemu je nakon izrečene presude određen i obavezan pritvor do konačne presude.

Foto: Informer

Nasip na kojem je ubijena Jelena Marjanović

Kako je Informer saznao, na ovu odluku o pritvoru, ali i na presudu, Zoranovi advokati će uputiti žalbu Abelacionom sudu. Više o tome pročitajte NA OVOM LINKU.

Dok je sudija Jelena Škulić izricala presudu, Zoran Marjanović, koji je u Palatu pravde došao u pratnji devojke Zorice, sina Uroša, brata Miloša, snaje Milice i petoro prijatelja, potpuno mirno je prihvatio odluku suda. On, inače, na presudu ima pravo žalbe Apelacionom sudu.

Odmah nakon izrečene presude Zoranu je uručeno rešenje o određivanju pritvora, a ispred sudnice su ga sačekali najbliži, koji su ga zagrlili i pružili mu podršku. Brat Miloš mu je rekao: "Drži se, brate, ovo je nepravda i ne može da opstane", na šta mu je Zoran tužnog izraza lica odgovorio: "Ma, naravno, znam!"

Potom su se svi zajedno oko 12.30 dovezli do porodične kuće u Borči. Samo sat i po nakon toga po Marjanovića je došla Interventna policija, koja ga je uhapsila i prvo sprovela u stanicu u 29. novembra, a potom u Centralni zatvor. Dok je Zorana sa lisicama na rukama iz kuće izvodila policija, Zorica Zoka Mitrović je vikala da ne ide u "tu vučju jazbinu" bez advokata.

BONUS VIDEO

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija