• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

26.07.2022

12:22

Advokat Zorana Marjanovića o izjavi Dijane Hrkalović: O njenom radu najbolje govore njene kolege i otac pokojnog Dejana Jovića

printscreen

Vesti

Advokat Zorana Marjanovića o izjavi Dijane Hrkalović: O njenom radu najbolje govore njene kolege i otac pokojnog Dejana Jovića

Podeli vest

Stefan Jokić, advokat Zorana Marjanovića, povodom izjave Dijane Hrkalović, koja je gostujući u emisiji „Ćirilica“ otkrila svoja saznanja o ubistvu pevačice Jelene Marjanović, rekao je za Informer da o njenom radu najbolje govore njene kolege, kako je naveo " između ostalog i otac pokojnog Dejana Jovića"

Naime, advokat Zorana Marjanovića kratko je prokomentarisao njenu izjavu.

Foto: Informer

 

- Meni, kao jednom od branilaca Zorana Marjanovića, izuzetno je drago kada Dijana Hrkalović, inače radi se o policajcu čiste biografije i svakako moralnoj gromadi, komentariše predmet mog branjenika. Bolje da brine o svom krivičnom postupku, a o njenom radu najbolje govore njene kolege a između ostalog i otac pokojnog Dejana Jovića - rekao je Stefan Jokić za Informer.

Kao što smo već izveštavali Zoran Marjanović je u petak osuđen na 40 godina zatvora za ubistvo supruge Jelene Marjanović koje se dogodilo 2016. godine. 

Foto: printscreen

Dijana Hrkalović o slučaju Zorana Marjanovića

Bivša državna sekretarka gostujući u ponedeljak u emisiji na televiziji Hepi rekla je da je bila u MUP-u tada, ali i da nije direktno bila nadležna za tu istragu ubistva pevačice Jelene Marjanović.

- Kao što nisam bila nadležna ni za jednu istragu ubistva. Žao mi je što mediji napadaju način vođenja te istrage tada, jer je istragu vodio sada pokojni inspektor Dejan Jović. Oni time što napadaju način vođenja te istrage de fakto napadaju čoveka koji ne može da se brani, koji je sada pokojan i to prosto nije humano, nije ljudski - izjavila je Hrkalovićeva, prenosi Hepi.

Foto: printscreen

 

Ona je dodala da je policija već nakon prvih nekoliko dana bila svesna da je njen suprug odgovoran za ovaj zločin iz strasti.

- Mi smo već u prvih nekoliko dana znali da je Zoran Marjanović ubica. Sad kako, zašto i tako dalje, to je apsolutno bio zločin iz strasti, što je bilo jasno. Ona je klečala, molila da je ne ubije. Po mom mišljenju je tu apsolutno motiv posesivnost. To su sve poznate stvari, ta presuda je konačno stigla, ali nešto drugo bih ja tu želela da istaknem, šta je meni bilo upečatljivo. 1990. godine Zoran Marjanović, tada desetogodišnjak, po nagovoru svoje majke po mojim tadašnjim informacija, cela porodica je bila jako čudna, daje intervju u kome govori o putovanju u „astralni svet“ - rekla je između ostalog Hrkalovićeva.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
deda Raša

pre 1 godinu

Gledah sinoć i mišljenja sam da ona svojim govorima pere svoj prljav veš. Niko ne valja, samo je ona u pravu i čista.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija