• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Rina

27.07.2022

18:22

SVE SE ODIGRALO NEVEROVATNOM BRZINOM! Bicikilsta oboren kod Čačka, na kolovozu se vide tragovi kočenja (FOTO)

RINA

Vesti

SVE SE ODIGRALO NEVEROVATNOM BRZINOM! Bicikilsta oboren kod Čačka, na kolovozu se vide tragovi kočenja (FOTO)

Podeli vest

Teška saobraćajna nezgoda dogodila se na obilaznici oko Čačka u mestu Konjevići, kada je došlo do kontakta putničkog vozila i bicikliste koji se kretao magistralom.

- Auto se kretao velikom brzinom iz pravca Požege kada je udario u biciklistu, nakon čega ga je oborio na put. Na kolovozu se vide tragovi kočenja, ali na žalost bilo je kasno, bicikla je uništena nadam se da je vozač dobro, ubrzo je došla i Hitna pomoć. Sve se odigralo neverovatnom brzinom - kazao su očevici za RINU.

Foto: RINA

Biciklista oboren na magistralnom putu

Biciklista je vozilom Hitne pomoći sa vidiljivim povredama na telu prebačen u Opštu bolnicu u Čačku.

Foto: RINA

Policija na licu mesta

Saobraćaj je zbog incidenta na magistralnom putu na kratko bio obustavljen zbog čega su stvorene kolone vozila, a nakon izvršenog uviđaja on je normalizovan.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija