• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/pink.rs

01.08.2022

11:48

OGLASIO SE DUŠKO ŠARIĆ PRVI PUT NAKON RASPISIVANJA POTERNICE! Trenutno se nalazim u bolnici... EVO ŠTA JE PORUČIO NADLEŽNIMA BRAT DARKA ŠARIĆA

printscreen

Vesti

OGLASIO SE DUŠKO ŠARIĆ PRVI PUT NAKON RASPISIVANJA POTERNICE! Trenutno se nalazim u bolnici... EVO ŠTA JE PORUČIO NADLEŽNIMA BRAT DARKA ŠARIĆA

Podeli vest

Duško Šarić oglasio se prvi put nakon sto je Tužilaštvo raspisalo međunarodnu poternicu. Brat Darka Šarića tvrdi da poziv za slušanje nije dobio i da se nalazi u bolnici, te da će se uredno obratiti nadležnim organima kad napusti zdravstvenu ustanovu

- Kao lice protiv kojeg je pokrenuta međunarodna poternica imam potrebu da se javno oglasim i kažem da nadležnim organima stojim na raspolaganju. Trenutno se nalazim u bolnici, jer mi se nakon hapšenja brata Darka Šarića zdravstveno stanje usled šoka i stresa pogoršalo. Medicinsku dokumentaciju sam uredno dostavio Tužilaštvu u Beogradu i pored toga su me dva službena lica tražila u porodičnom domu na adresi u Srbiji - istakao je Šarić za Pink.rs i dodao:

- Ni jedno ni drugo službeno lice tada nije pomenulo obezbeđenju koje se nalazi ispred kuće da je za mnom raspisana poternica, niti uručilo bilo kakav poziv ili dokument iz suda.

Foto: Zoran Sinko/Public

 

Kako kaže, iz medija je saznao da ga državni organi traže.

- Nemam šta da krijem i siguran sam da će vreme pokazati da govorim istinu koju ću ponoviti pred nadležnim organima. Čim lekari procene moje zdravstveno stanje lično ću se javiti institucijama da im odgovorim na sva pitanja. Napomenuću i da nikada nisam osuđivan, već sam dokazao sudu u Crnoj Gori da sam nevin, a kao takav sam proveo četiri godine u pritvoru - rekao je Šarić za pomenuti mediji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija