• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.Rafailović

01.08.2022

14:44

KOMŠIJE O JEZIVIM DETALJIMA NAPADA U BELOJ PALANCI: Sekirom jurio ženu po ulici dok je bežala sa unučetom, UPLAKANO DETE DOZIVALO POMOĆ!

Tanjug

Vesti

KOMŠIJE O JEZIVIM DETALJIMA NAPADA U BELOJ PALANCI: Sekirom jurio ženu po ulici dok je bežala sa unučetom, UPLAKANO DETE DOZIVALO POMOĆ!

Podeli vest

Ljubiša L. (59) koji je uhapšen jer je pijan sekirom teško povredio ženu Vesnu L. (55) i svastiku Snežanu T. (57), kako Informer saznaje, ženu je jurio na ulici dok je bežala sa šestogodišnjim unučetom

Kako nezvanično saznajemo od komšija uznemirilo ih je Vesnino dozivanje u pomoć.

- Kada sam izašla na ulicu nisam u prvo trenutku shvatila šta se dešava. Nesrećna Vesna j eza uruku držala šestogodišnje unuče i bežala od pomahnitalog Ljubiše. Pretpostvaljam da je uzela dete i pobegla iz kuće u kojoj joj je sestra već bila teško povređena - priča potresena žena koja nije želela da joj objavljujemo ime. 

Ona je dodala da je i dete, zapravo unuče od Ljubišine i Vesnine ćerke. 

- Dete je bilo kod njih. Pretpostavljam da je Ljubiša prvo napao Vesnu, ali da je Snežana pokušala da je odbrani te je i nju izudarao po glavi.Za to vreme jadna Vesna je istračala sa unučetom na ulicu da traži pomoć. Dozivali su pomoć i ona i jadno dete kada ih je Ljubiša sustigao - priča komšinica nesrećne porodice.

Foto: Shutterstock

Nasilje u porodici ilustracija

 Kako je navela kada je Ljubiša sustigao Vesnu udario je u glavu sekirom ali ne oštrim već tupim delom. 

- Imao je malu sekiru u rukama i nakon prvog udarca nesrećna Vesna je pala. Dete je nemoćno stajalo na ulici i plakalo, vikalo u pomoć! Srećom njega nije dirao... Počeli smo svi da vičemo na Ljubišu da je ostavi na miru, ali je on nastavljao da je udara po glavi dok nije prestala da plače. Žena je sela dole i izbezumljeno samo gledala - kaže naša sagovornica. 

Prema njenim rečima užasnu scenu video je i Vesnin stric. 

- Vikala je Ljubiši da prestane, ali se on u jednom trenutku okerenuo prema njemu i krenuo ka njegovom dvorištu vikajući: " Sad ću i tebe da zakoljem!" Srećom nije mogao da mu priđe. U jednom trenutku se vratio kući, a mi smo u međuvremenu zvali policiju koja je ubrzo stigla. Uhapsili su ga u kući.Kada je prolazio pored nesrećne Vesne, koja je izbezumljeno sedela na ulici viknuo joj je: "Nisam te ubio! Život si mi upropastila!" i opsovao je više puta - objašnjava sagovornica Informera. 

Foto: printscreen

Ženu jedva ubacili u sanitet

Kako je navela videla je kada je hitna pomoć odvezla Vesninu sestru Snežanu, a potom i nju.

- Ne izlazi mi iz glave scena u kojoj Vesna sedi na ulici kao da je zamrznuta. Ne znam koliko je puta udario u glavu, ali ona nije pala ostala je u sedećem položaju. Kada su i iz hitne pokušali da je polože na nosila bilo je nemoguće to da urade. Zaista je bilo užasno i mučno to gledati - kaže komšinica. 

Kako je navela Ljubiša je živeo sa Vesnom u njenoj kući i često su se svađali. 

- Pre nekoliko godina oduzeli su mu pištolj zbog nasilja u porodici. Mislim da je za to delo bio i u zatvoru neko vreme. On je možda normalan kad je trezan, ali kad popije, spasavaj se ko može - rekla je komšinica i dodala da je možda sreća što Ljubišin i Vesnin sin nije bio kuću inače bi neko nastradao definitivno. 

Kako smo već izveštavali Ljubiša L. uhapšen je zbog sumnje da je sinoć u Beloj Palanci kod Pirota sekirom teško povredio suprugu Vesnu L. , njenu sestru Snežanu T. dok je tašti Jelki P. (78) naneo lake telesne povrede. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Tači se pitao za sve! Svedok u Hagu Ramiz Ćerići potvrdio lanac komande u tzv. OVK!
Politika

Tači se pitao za sve! Svedok u Hagu Ramiz Ćerići potvrdio lanac komande u tzv. OVK!

Svedok Ramiz Ćerići, koji je bio zapovednik bataljona u 121. brigadi tzv. OVK u operatinoj zoni Paštrik, potvrdio je danas na suđenju bivšim liderima tzv. Oslobodilačke vojske Kosova Hašimu Tačiju, Jakupu Krasnićiju, Redžepu Seljimiju i Kadriju Veseljiju pred Specijalizovanim sudom u Hagu da je "OVK imala imala jedinstven lanac komande na čelu sa Glavnim štabom".

23.04.2024

18:29

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija