• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.08.2022

15:28

SA 15 UBODA UBILA MUŽA, PA POKUŠALA SEBE DA ZAKOLJE! Više javno tužilaštvo podiglo optužnicu protiv Jasmine S.

Instagram

Vesti

SA 15 UBODA UBILA MUŽA, PA POKUŠALA SEBE DA ZAKOLJE! Više javno tužilaštvo podiglo optužnicu protiv Jasmine S.

Podeli vest

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Jasmine S. (44) iz Lazarevca zbog sumnje da je u februaru ove godine na svirep način ubila supruga S.S, nakon čega je sebi pokušala da oduzme život

Osumnjičenoj se na teret stavlja krivično delo Teško ubistvo. Optužnica je podneta Višem sudu u Beogradu na odluku o potvrdjivanju, uz predlog da joj se produži pritvor.

Sumnja se da je Jasmina S. suprugu zadala 15 ubodnih rana u predelu trupa, nakon čega je u cilju prikrivanja krivičnog dela, ispod tela pokojnog stavila na pod jedan tepih, a ispod njegove glave četiri jastuka i radnu uniformu. Preko tela pokojnog stavila je pvc foliju, dva jorgana, ćebe, prekrivač i jednu žensku jaknu.

Potom je 28. februara ove godine nožem sebi nanela povrede u predelu vrata i leve podlaktice. Telo pokojnika otkriveno je istog dana u stanu kojem su živeli sa decom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija