• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

03.08.2022

11:14

PSIHIČKI ZLOSTAVLJAO ŽENU NA KRAJU JE UBIO! Nesrećnici lepljivom trakom zatvorio usta da ne viče pa je  14 puta ubo nožem PODIGNUTA OPTUŽNICA

Informer/Facebook

Vesti

PSIHIČKI ZLOSTAVLJAO ŽENU NA KRAJU JE UBIO! Nesrećnici lepljivom trakom zatvorio usta da ne viče pa je 14 puta ubo nožem PODIGNUTA OPTUŽNICA

Podeli vest

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Radana V. (66) jer je pod uticajem alkohola 9. decembra 2021. godine u Žarkovu ubio svoju suprugu Slavicu V. koju je prethodno psihički zlostavljao

Optužnicom, koja je potvrđena rešenjem Višeg suda u Beogradu, okrivljenom se na teret stavlja krivično delo Teško ubistvo.

Sumnja se da je Radan V. 9. decembra od 3 sati posle ponoći do 12:40 časova, najpre tukao i zlostavljao suprugu, sa kojom ima dva sina, a potom joj zadao 14 uboda kuhinjskim nožem u predelu trupa. Posle ubistva on je pokušao i sebi da oduzme život, presekavši nožem vene - rekao je izvor Informera upoznat sa slučajem.

Foto: M.D.

Uviđaj nakon ubistva 

On je dodao da se takođe sumnja da je pre ubistva svoju suprugu prethodno psihički zlostavljao.

- Orgraničavao joj je i zabranjivao kretanje, uzimao joj zaradu i raspolagao njenim nasledstvom i novcem, koji je trošio na kocku i alkohol, zabranivao joj je doterivanje, izbacivao iz kuće zbog ljubomore, prisiljavao je da pije i u dužem vremenskom periodu je napadao da ga vara, zbog čega su se stalno svađali - objasnio je naš sagovornik.

Foto: Facebook printscreen

Podignuta optužnica

Prema potvrđenoj optužnici, četiri dana pre ubistva 5. decembra, okrivljeni je suprugu izbacio iz stana nakon svađe, a ona je tri noći prespavala u stanu kod jednog od sinova.

Vratila se kući 8. decembra pošto je Radan V. Sinu obećao da “neće više da je dira” i da će se pomiriti, ali ju je iste večeri ponovo napao da ga vara, tražeći joj da prizna, ali je oštećena poricala. Tukao ju je pesnicama po glavi i licu, a potom joj stavio lepljivu traku preko usta da ne viče. Nožem joj je isekao svu garderobu koju je imala na sebi, nakon čega joj je zadao 14 uboda od kojih je žena preminula - obajsnio je brutalne detalje naš sagovornik. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija