• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.R./instagram 192

07.08.2022

08:12

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA U KALUĐERICI! Maloletnik vozilom udario u betonsku banderu! OD SILINE UDARCA ODLETELA VRATA

printscreen/Instagram

Vesti

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA U KALUĐERICI! Maloletnik vozilom udario u betonsku banderu! OD SILINE UDARCA ODLETELA VRATA

Podeli vest

Maloletnik (17) povređen je u teškoj saobraćajnon nesreći koja se dogodila jutros u Kaluđerici kada je "golfom" izleteo s puta i udario u betonsku banderu

Kako nezvanično saznajemo saobraćajna nesreća se dogodila jutros oko 4.30 sati na uglu ulica Vojvode Stepe Stepanović i Vranjske u Kaluđerici.

- Maloletnik je navodno, imao probnu vozačku dozvolu, a u betnski stub je udario velikom brzinom nakon što je kako se sumnja izleteo s puta - rekao je izvor Informera upoznat sa slučajem. 

Kako se vidi na fotografiji koja je objavljena na instagramu usled jačine udarca prednji deo vozila je potpuno uništen, a vrata su odletela nekoliko metara. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Prema takođe nezvaničnim informacijama maloletni vozač zadobio je teške telesne povrede.

- Nakon jezive nesreće on je vozilom hitne pomoći prevezen u Urgentni centar. Kako je njegovo trenutno stanje još nije poznato. Policija je obavila uviđaj kojim će biti utvrđeno šta se tačno dogodilo - rekao je naš sagovornik i dodao ća se utvriti i da li je tinejdžer upravljao vozilom pod dejstvo alkohola ili neke psihoaktivne supstance. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Đole

pre 1 godinu

Ovaj momak je srećan što je živ.... Nastavak Stepe Stepanovića prema Leštanima i Zabranskoj ulici je prava trkačka staza za nazovi "vozače" koji se dokazuju koliko brzo mogu da jure.... Sledeći možda neće imati sreće kao ovaj momak....

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija