• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.Rafailović

09.08.2022

09:41

DADILJA OTELA BEBU, PA SMISLILA NEVEROVATNU ODBRANU!  Htela sam da se pomirim sa dečkom! Izgubila sam dete, a on je mislio da sam se porodila

printscreen

Vesti

DADILJA OTELA BEBU, PA SMISLILA NEVEROVATNU ODBRANU! Htela sam da se pomirim sa dečkom! Izgubila sam dete, a on je mislio da sam se porodila

Podeli vest

J.J.(35) iz Kruševca uhapšena je zbog sumnje da je otela dečaka (bebu staru svega mesec dana) i odvela ga kod svog bivšeg partnera D.S. (40), njemu je navela da je beba njihova, objašnjenje koje je dala za svoj postupak šokirao je i policajce

Kako je Informer prvi objavio J.J. je u dogovoru s majkom juče pre podne bebu iznela u šetnju.

- Trebalo je da dete vrtati kući oko 11 sati.Kako se to nije dogodilo majka dečaka je bebisterku zvala telefonom, ali odgovora nije bilo. Preplašena žena nakon nekog vremena zvala je policiju - objasnio je ranije izvor Informera upoznat sa slučajem.

On je dodao da je prijava majke bila alarm da policija krene u potragu za bebom i dadiljom.

- J.J. sa bebom je nađena kod bivšeg emotivnog partnera s kojim je bila u vezi prošle godine, ali su  raskinuli u aprilu. Beba, koja je povređena bez ikakvih povreda, je odmah vraćena prestravljenoj majci, a J.J. je privedena zajedno sa dečkom u policijsku stanicu - naveo je naš sagovornik. 

Foto: RINA

Policija odmah po prijavi krenula u potragu

Prema njegovim rečima sumnja se da je J.J. planirala ovako nešto da uradi, verovatno jer nije mogla da se pomiri s činjenicom da nije više u vezi sa sa D.S. 

- Navodno rekla je da je to uradila kako bi se pomirila sa bivšim partnerom. Sumnja se da je sve pažljivo isplanirala jer se vreme porađaja poklapa sa periodom kada je bila trudna. Naime, ona je navodno bila trudna prošle godine ali je imala pobačaj u decembru. Naravno o pobačaju nikog nije obavestila - kazao je naš izvor upoznat sa situacijom koja je juče uznemirila javnost vešću da je beba od mesec dana nestala. 

Naš sagovornik objašnjava i da je J.J. kada je zakucala na vrata D.S. rekla da se porodila pre mesec dana.

- To se naravno uklopilo sa periodom njene trudnoće ali i s tim koliko je beba stara. D.S je rekla da je dečak kog je dovela njihov sin. Tokom istrage koja je pokrenuta biće utvrđeno da li je J.J. planirala ovako nešto duže vreme ili je sve smislila u nekoliko dana pre otmice deteta, kada se dogovarala sa majkom da bude bebisiterka. Prema rečima majke tri dana pre incidenta njih dve su se dogovorile da ona dođe i da vodi računa neko vreme o bebi - objasnio je izvor Informera.

Foto: Pixabay

Pitanje da li je uopšte bila trudna

Saslušan je i D.S. koji je potvrdio da su bili u vezi, ali da ništa nije znao o njenoj trudnoći. Postavlja se pitanje i da li je J.J. uopšte bila trudna.  

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija