• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.Rafailović

10.08.2022

13:13 >> 13:45

DETALJI JEZIVE NESREĆE U BOLJEVCIMA! Poginuo stariji čovek kada je krenuo na pecanje! POLICIJA U POTRAZI ZA ODBEGLIM VOZAČEM (18) (FOTO)

informer.rs

Vesti

DETALJI JEZIVE NESREĆE U BOLJEVCIMA! Poginuo stariji čovek kada je krenuo na pecanje! POLICIJA U POTRAZI ZA ODBEGLIM VOZAČEM (18) (FOTO)

Podeli vest

U jezivoj saobraćajnoj nesreći u Boljevcima poginuo je vozač mopeda Joška T .(83) dok su teške telesne povrede zadobio je vozač "fiata" S.R.(68) i suvozač u njegovom vozilu M.J. (20) koji je srećom lakše povređen

Kako smo ranije izveštavlai saobraćajna nesreća dogodila se jutros oko 7 sati u Ulici Mira u Boljevcima, kada su se sudarili automobil "seat", "fiat" i moped kojim je upravljao nastradali muškarac. 

Foto: informer.rs

 

Vozača "seata" za koga se sumnja da ima 18 godina  policija nije zatekla na mestu gde se nesreća dogodila te se sumnja da je on pobegao peške. Policija intezivno traga za njim. 

Foto: informer.rs

Scena nakon sudara

- Nije poznato kako je tačno došlo do saobraćajne nesreće, ali se sumnja da je izazvao vozač "seata" koji nije zatečen na licu mesta - objasnio je izvor Informera upoznat sa slučajem.

Na licu mesta ubrzo nakon nesreće stigla je hitna pomoć koja je vozača i suvozača iz vozila "fijat" prevezla na VMA, dok su nažalost i konstatovali smrt motocikliste.

- Joška je jutros krenuo na pecanje i vozio je po propisima u svojoj kolovoznoj traci - rekli su očevici.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija