• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.Rafailović

15.08.2022

19:57

ZAKLAO ŽENU I ČETVOROMESEČNU BEBU! Godišnjica jezivog ubistva u Veterniku! UBICA OSUĐEN NA 40 GODINA ROBIJE

Vesti

ZAKLAO ŽENU I ČETVOROMESEČNU BEBU! Godišnjica jezivog ubistva u Veterniku! UBICA OSUĐEN NA 40 GODINA ROBIJE

Podeli vest

Arpad Sabo osuđen je na 40 godina zatvora jer je u noći izmedu 15. i 16. avgusta 2016. godine, u Veterniku, u Kninskoj ulici 39, nožem ubio suprugu Slavicu (24) i četvoro mesečnu ćerkicu Nikolinu

Prošlo je šest punih godina od jezivog ubistva koje je uznemirilo celu Srbiju po onome kako je zločin izvršen. Monstruzino ubistvo se dogodilo u noći oko 23 u kući u kojoj su živeli kao podstanari. Leševe je u kući pronašao stanodavac sutradan oko 14 sati. Telo žene nađeno je u kupatilu, a deteta u krevecu. Sabo je uhapšen dva sata kasnije na obali dunava kod Bačke Palanke.

Foto: S. Kostić

Mesto jezivog zločina

Naime, kako je Informer ranije izveštavao Arpad Sabo je prvo ubio ženu Slavicu (24).

- Udarao je i misleći, verovatno da će je tako ubiti, ali kada mu to nije pošlo za rukom uzeo je kuhinjski nož dužine oko 20 centimetara. Nesrećnu ženu ubo je nekoliko puta a potom je zaklao. Brutalnom zločinu tu nije bio kraj jer je nakon toga bebi šakom smrskao lobanju, te joj prerezao grkljan istim nožem kojim je ubio suprugu. Nako toga Sabo je pobegao ostavljajući leševe za sobom -  objasnio je ranije izvor Informera upoznat sa slučajem. 

Foto: facebook

Jedna od poslednjih fotografija nesrećnog deteta

Motiv jezivog zločina do danas nije poznat.

Duško Đurđić, otac ubijene Slavice rekao je tada za medije da je Arpada Saboa godinu i po dana, pre jezivog zločina, kada su Slavica i on počeli da se zabavljaju, primio kao vlastitig sina, ali da su njegovo konstanto opijanje i teška narav stvarali probleme.

- Moja ćerka volela ga je hiljadu puta više nego on nju i nije htela da ga ostavi, iako sam je molio da nešto učinimo. Nisam na njoj primećivao tragove nasilja. Samo pretpostavljam da ju je tukao, ali dobro znam kakvu je psihičku torturu prolazila, jer su u dva navrata živeli kod nas u stanu - rekao je pre šest godina utučeni otac.

Đurđić je tada dodao da su problemi počeli od trenutka kada su počeli da planiraju svadbu.

- Tada se desila prva velika svađa između Arpada i Slavice. Ona je stalno trpela torturu -rekao je otac i dodao da Slavica nije mogla ništa da kaže niti da mu se usprotivi, samo je slušala Arpadova naređenja.

Foto: facebook

 

- Posle te svađe oko svadbe on je ljut otišao od nas. Tada je skoro u svađi nasrnuo na mene. No, ubrzo su se njih dvoje pomirili i otišli u podstanare. Ne znam zašto je počeo da me mrzi, to je i on sam posle rekao da mu nije jasno. Zvao bi me pijan noću, vređao mi mrtvu majku i pretio da će me ubiti. Zbog toga sam ga i prijavio policiji... Na kraju, užas koji je počinio bio je toliko strašan da je inspektor rekao kako posle onoga što je video u kući u Veterniku želi da napusti svoj posao - objasnio je tada nesrećni otac. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija