• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/objektiv.rs

16.08.2022

21:02

ON NIJE UBIO SAMO MOJE UNUKE I SNAJU, UBIO JE SVE NAS... Deda dečaka nastradalih na Cetinju progovorio o tragediji: Makar da nam je jedno dete ostavio...

Insider/pixabay

Vesti

ON NIJE UBIO SAMO MOJE UNUKE I SNAJU, UBIO JE SVE NAS... Deda dečaka nastradalih na Cetinju progovorio o tragediji: Makar da nam je jedno dete ostavio...

Podeli vest

Petar Martinović, deda Marka (8) i Mašana (11) i svekar Nataše Martinović (35) koji su ubijeni u krvavom piru Vuka Borilovića ne može da dođe sebi od jezive tragedije koja je potresla ceo region

Nesrećni čovek je za beogradske medije objasnio da među njihovim porodicama nije bilo nikakve svađe.

- Meni su Borilovići rođaci. Moj sin Miloš, snaja Nataša i unuci živeli su kod njega kao podstanari. Nikakve svađe nije bilo između njih, kao što se priča. Sve je to laž. Ma, grke reči nije bilo. Sve je bilo normalno. Moji su bili dobri sa njihovom decom, ništa nije slutilo na ovo zlo - rekao je nesrećni Martinović za Objektiv i dodao:

Foto: Foto prntnscreen

 

On nije ubio samo moje unuke i snaju, on je ubio sve nas! Mojim unucima je otkinuo glavu karabinom! Svima je pucao u glavu. Makar da nam je jedno dete ostavio - rekao je deda pobijenih dečaka na Cetinju. 

Deda pobijenih mališana kaže da je Vuk tri-četiri dana pre masakra sklonio suprugu L. B. (35) i decu u Tivat.

Znam da se čudno ponašao u poslednje vreme. Prebio je kolegu, oštetio mu auto i gađao mu kuću. Tu je zatajila vlast, da su ga stavili u zatvor… – ističe neutešni čovek.

Petar kaže da je Borilović posle masakra pozvao najpre njegovog sina Miloša, kome je rekao da je ubio svoju i njegovu familiju.

Foto: printscreen

 

 

Nakon toga je pozvao suprugu Milana Mitrovića da joj kaže da joj je ubio muža – kazuje deda ubijenih mališana.

Na pitanje da li nekoga krivi za smrt svojih najbližih, Pero odgovara:

Nema koga da krivimo kada je on mrtav. Ne krivimo njegovu majku. Da je on živ, onda bi to bilo drugačije - kaže on.

Povodom informacije da je Vuk Borilović sahranjen tajno i van Cetinja, Pero kaže da nije ni mogao da bude sahranjen na nekom od grobalja na kojima počivaju njegove žrtve.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija