• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/blic.rs

18.08.2022

20:59

Vozač KOMBIJEM UDARIO MUZIČARA PA POBEGAO! Da li je ovo bilo NAMERNO?!

printscreen facebook

Vesti

Vozač KOMBIJEM UDARIO MUZIČARA PA POBEGAO! Da li je ovo bilo NAMERNO?!

Podeli vest

Muzičar Mlađa Milosavljević teško je povređen u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u ponedeljak u beogradskom naselju Kaluđerica, kada je na njega, dok je išao trotoarom, iznenada naleteo kombi, udario ga, pa pobegao, mnogi misle da ga je udario namerno

Vozač belog kombija koji je pokosio Milosavljevića ubrzo je identifikovan i priveden, zahvaljujući snimcima sa sigurnosnih kamera, ali i vozaču koji je video šta se dogodilo i odmah je krenuo za kombijem kako bi zapisao tablice!

Nesrećni čovek u nesreći, čiji snimak kruži društvenim mrežama, nalazi se u Kliničkom centru i u teškom je stanju.

Foto: printscreen facebook

 

Meštani Kaluđerice i svedoci jezive nesreće još su u šoku. Snimak nesreće je podigao veliku buru i mnogi misle da je vozač namerno kombijem udario Milosavljevića, jer se odjednom, baš iza njega popeo na ivičnjak, udario ga, sišao opet na kolovoz i nastavio da vozi pravo kao i nekoliko sekundi pre!

- Jadan čovek, ne možemo i dalje da se saberemo. Video sam kada ga je udario, bacio ga je unapred, a Mlađa je samo pao i mirovao par sekundi. Vozač je odmah pobegao, jedan čovek je krenuo za njim, ali ne znam da li ga je uhvatio. Svi smo dotrčali do Mlađe da vidimo da li je čovek živ i pomogli smo mu dok nije došla hitna. Baš je bio izubijan. Cela glava mu je bila krvava, oko mu je bilo povređeno, a i žalio se da ga leđa jako bole. Odveli su ga u Urgentni centar i čuo sam da ima teške povrede - rekao je komšija koji živi nadomak mesta na kom je udaren Milosavljević.

Na snimku koji je snimila sigurnosna kamera sa komšijinog dvorišta koji je objavljen na Fejsbuku vidi se momenat kada je došlo do nesreće i mnogi veruju da je Milosavljević namerno pregažen.

"Ovo nije bilo slučajno", "Nikakvog razloga nije bilo da odjednom skrene osim ako je bilo namerno"... nižu se komentari.

 

 

Kako kaže naš sagovornik, sve se desilo jako brzo, niko nije očekivao da će kombi da udari Mlađu, te su svi ostali paralizovani od šoka.

Foto: printscreen facebook

 

- Pogledao sam snimke koje je zabeležila komšijina kamera i tu najbolje vidite kakav je to šok bio. Čovek koji je u crnom automobilu je krenuo da prepreči put vozaču kombija, ali je čovek u trenutku stao jer se uplašio da će i njega da pokupi - objašnjava komšija za "Blic".

Kaže da trenutno ne zna u kakvom je stanu i da nema koga ni da pita.

- Ja lično nisam mogao da dobijem nikave informacije o njegovom stanju osim da ima teške povrede, odnosno prelom kuka i povrede glave. Otkad su mu umrli majka i otac on je sam, nije se ženio. On je čovek muzičak, svirao je u mnogim bendovima - objasnio je.

Komšije kažu da ne veruje da bi iko imao razloga da Milosavljevića namerno udari vozilom.

- Iskreno ne verujem. Naravno moguće je, ja ne znam šta je radio Mlađa, ali da se zameri nekome toliko da ga ovaj udari usred bela dana, mislim da je to malo previše. Čuo sam da je vozač bio pijan kada su ga uhvatili i da je gledao telefon. Nisam stručan, ali nekako mi taj scenario izgleda mnogo realniji - rekao je.

Uhapšen vozač belog kombija

Muškarac V. S. (39) uhapšen je zbog sumnje da je 15.8. u Ulici vojvode Stepe Stepanovića u Kaluđerici izgubio kontrolu nad vozilom marke "reno trafik", izleteo s kolovoza na trotoar i udario šezdesettrogodišnjeg pešaka, a potom pobegao s lica mesta. Njemu je određeno zadržavanje od 48 sati nakon čega će biti priveden Drugom osnovnom javnom tužilaštvu.

Iako su bili retki sugrađani koji su prisustvovali samom događaju, skoro svi meštani Kaluđerice koji su danas prošli nadomak mesta nesreće su zastali, okrenuli se i progunđali sebi u bradu. Jedan od njih je reporteru "Blica" objasnio da tako reaguje jer je "umoran od ovakvih svari".

- Verovatno grešim, ali ja imam osećaj kao da čujem svakih mesec dana da je u Kaluđerici nekoga udario auto, a čim se čuje znači da je ozbiljnije. Sve se okreće na vozače, što i jeste tačno, udariš-kriv si. Ali ne može da mu se oduzme dozvola, kazna ili zatvor ako nekog ubije i kraj. Evo na primer trotoar na kome je udaren čovek nije širok ni pola metra, što je još i dobro ako uzmemo u obzir kolko kilometra trotoara fali u Kaluđerici. Da je čovek stajao pola metra u desno ne bi ga ni udario, ali mi izgleda ne razmišljamo tako. Više volimo da kažnjavamo nego da sprečavamo - rekao je ovaj nezadovoljan prolaznik.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Sport

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!
Fudbal

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je dve prijateljske utakmice u martu, sa polovičnim uspehom. Poraz od Rusije (4:0) još jednom je pokazao brojne nedostatke u igri "orlova", dok trijumf nad Kiprom (1:0) nikoga nije ubedio da su puleni Dragana Stojkovića kadri za velika dela i uspeh na predstojećem Evropskom prvenstvu. Pre toga, ostalo je da se završi klupska sezona u šampionatima širom Evrope i sveta gde nastupaju naši igrači.

28.03.2024

16:03

Planeta

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!
Najzad su ukapirali

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!

Veliki zapadni mediji jedan za drugim prognoziraju neuspeh Ukrajine. Publikacije upozoravaju Kijev na beskorisnost kontraofanzivnih planova i važnost obnavljanja odbrane. U međuvremenu, ukrajinske oružane snage pomeraju sve više zapadne opreme u Harkov u iščekivanju ruske ofanzive. Štaviše, pojedini mediji upozoravaju kako je došlo vreme da se priča i o padu Kijeva!

28.03.2024

19:38

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija