• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

19.08.2022

07:00

Prekrio mi je glavu jastukom, silovao me i tukao, a dok je odlazio rekao dve rečenice! JEZIVA ISPOVEST ŽENE IZ ALIBUNARA KOJU JE ZLOSTAVLJAO UNUK!

printscreen

Vesti

Prekrio mi je glavu jastukom, silovao me i tukao, a dok je odlazio rekao dve rečenice! JEZIVA ISPOVEST ŽENE IZ ALIBUNARA KOJU JE ZLOSTAVLJAO UNUK!

Podeli vest

Tinejdžer D. P. (17) iz Ilandže kod Alibunara uhapšen je zbog sumnje da je 13. avgusta zverski pretukao i silovao svoju babu S. P. (71) u porodičnoj kući

Pomahnitali mladić je usred noći upao u babinu sobu, satima se iživljavao nad njom, a onda mirno otišao.

Izmučena S. P. je ubrzo zatim telefonom pozvala ćerku, koja je pozvala policiju. Da sve bude još strašnije, zlostavljana starica je brinula o D. P. i njegovom mlađem bratu i sestri nakon što im je otac umro, a majka ih je napustila.

Foto: Informer/Zoran Sinko

 

Glumio razbojnika


Nesrećnu S. P. zatekli smo juče u njenoj kući u Ilandži i ona je pristala da nam ispriča sve o užasnoj torturi, koju nikad neće moći da preboli.

Kako je objasnila unuk je iznenada napao u njenoj sobi u noći između petka i subote, oko pola sata posle ponoći, u mrklom mraku. Bahati mladić bio je uveren da će njegova baka u tom mraku misliti da ju je napao neki nepoznati razbojnik.

- Spavala sam kad sam iznenada osetila da je neko skočio na mene i prekrio mi glavu jastukom. Odsekla sam se, ništa nisam mogla da vidim, mislila sam da će me ubiti - priseća se S. P. i dodaje:

- U jednom trenutku uspela sam da vrisnem, ali je on tada rekao: "Ćuti! Ubiću ti unuka!" Tortura je trajala i trajala... Tukao me je, bacio me sa kreveta i glavu mi udarao o pod. Mislila sam da neću preživeti... Tri puta sam gubila svest, ali sam dolazila sebi... Silovao me, a bolje da me je ubio - kazala je očajna starica.

Foto: Pixabay

 

Ona ne može da proceni koliko je tačno trajala tortura, jer su joj se minuti činili kao godina, ali pretpostavlja da je tučena i silovana najmanje sat i po ili dva.

- Kada je završio sa iživljavanjem, rekao mi je: "Ne mrdaj baba. Ja ću da izađem iz kuće i da se nisi pomerila dok ne čuješ kako kucam na roletne sa spoljne strane". Otišao je, a kada sam čula kucanje na roletnama, otišla sam do kuhinje da uzmem vode i šećera. Posle minut, dva, unuk je ušao u kuću i hladnokrvno me pitao šta radim budna usred noći i što mi je lice u modricama. Bio je pijan, već tada sam znala da me je on silovao, uplašila sam se da će me dokrajčiti... Međutim, otišao je da spava, a ja sam ostala da sedim u kuhinji, sva užasnuta, u bolovima... Telefonom sam pozvala ćerku, ali ona se nije javljala... Pozvala me je tek oko pola pet ujutro, kada je ustala i videla propuštene pozive. Rekla sam joj šta se desilo i ona je odmah prekinula vezu i pozvala policiju - rekla je S. P.

Foto: D.K.

 

Bahati D. P. je istog jutra uhapšen, a njegova baka je odvezena u bolnicu, gde je pregledana i uzeti su joj brisevi i tragovi koje je manijak ostavio na njoj. Policija je preuzela i spavaćicu i donji veš koji je nesrećna žena imala na sebi kada je zlostavljana.

Naša sagovornica ubeđena je da ju je unuk silovao iz osvete jer ga je pre petnaestak dana prijavila Centru za socijalni rad, pošto je bio nasilan prema njoj. Međutim, tada niko od nadležnih nije reagovao.

- Tada me gurnuo niz stepenice i izbacio me iz moje kuće, da bi mu došlo društvo da se opijaju. Rekla sam mu da sam ga prijavila i zato mi je uradio ovo... Bolje da sam mrtva nego što sam ovo doživela - jadala se S. P., grcajući u suzama.

Dok je silovao babu drao se na nju:" Znaš li ti koliko Dalibor duguje! Daj pare!"

Bio pijan i drogiran od konoplje?!

Zlostavljana S. P. ispričala nam je da je njen unuk u trenutku napada bio pijan, ali najverovatnije i drogiran.
- U petak, pre nego što me je napao, ceo dan je radio sa konopljom. Pretpostavljam da je ceo taj dan grickao semenke konoplje, koje su ga omamile, a onda se uveče još i napio, pa je nasrnuo na mene - rekao je naš izvor.
Uhapšeni tinejdžer je saslušan kod tužioca, nakon čega mu je određen pritvor do 30 dana.

Inače, sin zlostavljane starice je otac uhapšenog D. P. i njegovog brata i sestre, a umro je prošlog oktobra. Od tada je S. P. preuzela brigu o deci, ali je njena unuka u međuvremenu izmeštena u hraniteljsku porodicu jer je u jednom trenutku uzela babine lekove i umalo se otrovala.

Majka dođe da pije, odrekla se dece


Prema rečima S. P., njena snaja je povremeno dolazila da obiđe sinove, ali samo da bi pila sa starijim sinom.
- Stariji unuk bi me tada izbacio iz kuće da bi mogao mirno da pije s majkom. Kad bi se napila, snaja bi otišla kod komšija ili bi sedela na ulici - priča S. P.
Što se tiče mlađeg brata D. P., on je u vreme napada na babu spavao u svojoj sobi i navodno nije ništa čuo.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija