• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.08.2022

11:35

PODIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV MUŠKARCA IZ RAKOVICE! Sumnja se da je Zoran ispalio pet metaka u Miloša

Milan S.

Vesti

PODIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV MUŠKARCA IZ RAKOVICE! Sumnja se da je Zoran ispalio pet metaka u Miloša

Podeli vest

Više javno tužilaštvo u Beogadu podiglo je optužnicu protiv Zoran R. (54) zbog sumnje da je 30. maja ove godine usmrtio Miloša T. (32) u čijoj je kući u Rakovici živeo kao podstanar

Zoranu R. se na teret stavljaju krivična dela Ubistvo i Nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja.

Sumnja se da je Zoran R. 30. maja posle ponoći, kada su njegove sposobnosti da shvati značaj svog dela i upravlja svojim postupcima bile smanjene do stepena bitnog, jer je prethodno konzumirao alkohol.    

On je tako, kako se sumnja, pod pod dejstvom alkohola, sa1.7 promila u krvi, čekao Miloša T. da dođe u kuću čiji je on vlasnik, pa je po ulasku oštećenog iz neposredne blizine u njega ispalio pet projektila iz revolvera koji je držao bez dozvole. Oštećeni je preminuo na licu mesta.

Foto: Milan S.

Mesto zločina

Na saslušanju u tužilaštvu okrivljeni je u potpunosti priznao krivično delo i detaljno opisao kako je do toga došlo.

U optužnici je takođe predloženo da se okrivljenom produži pritvor zbog opasnosti od bekstva, da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo, kao i zbog uznemirenja javnosti.

Podsećamo da je Zoran R. krivično delo izvršio u vreme kada je bio u bekstvu, odnosno izbegavao je odsluženje zatvorske kazne od 7 godina, kao i novčanu kaznu od 200.000 dinara (koja mu je preinačena na 6 meseci zatvora).

Na ovu kaznu je osuđen u martu 2019. godine presudom Posebnog odeljenja Višeg suda u Beogradu zbog krivičnih dela zločinačko udruživanje i falsifikovanje novca.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija