• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir.rs/Informer.rs

23.08.2022

23:30

TRI DANA JE STAJALA U ĆOŠKU, MOKRILA U KONZERVU I TRPELA NEVIĐENU TORTURU! Mladić iz Obrenovca oteo i zlostavljao devojku!

Vesti

TRI DANA JE STAJALA U ĆOŠKU, MOKRILA U KONZERVU I TRPELA NEVIĐENU TORTURU! Mladić iz Obrenovca oteo i zlostavljao devojku!

Podeli vest

Mladić je uhapšen je u Obrenovcu i određen mu je pritvor do 30 dana zbog nezapamćenog zlostavljanja svoje devojke, koju je oteo i držao zatočenu tri dana

Ovaj slučaj, koji je zaprepastio i najiskusnije operativce, dogodio se krajem jula u Obrenovcu, kad je devojka došla u stan momka s kojim je bila u vezi. Iz njega je izašla tek tri dana kasnije, i to kad je uspela da se oslobodi i pobegne.

Mladić je pozvao devojku da dođe kod njega, na šta je ona pristala. Međutim, kad je ušla u stan, oduzeo joj je telefon i počela je neviđena tortura. On ju je primorao da tri dana stoji u jednom ćošku, u kom je sve vreme morala da ponavlja rečenice koje joj je on govorio – opisuje izvor pakao kroz koji je prošla žrtva:

Morala je čak da izgovara različite neistine o sebi, kao i da priča imena muškaraca s kojima nije nikad imala ništa, jer ju je on na to primorao.

Izvor navodi da se stravično psihičko iživljavanje ubrzo pretvorilo u fizičko, te da je devojka bila i pretučena.

Tukao ju je rukama i nogama po telu, pretio da će ubiti nju i njenu porodicu, pa joj stavljao nož pod grlo. U jednom momentu je čak i počeo nožem preteći da ide po njenom telu – navodi naš sagovornik iz istrage.

– Ona tri dana uopšte nije pila vodu jer joj dečko to nije dozvoljavao, ali ju je nasilno hranio. Polivao ju je vodom – kaže izvor.

Monstruozno zlostavljanje kulminiralo je kad je mladić devojci zabranio da koristi toalet.

Dao joj je konzervu piva i rekao da malu nuždu obavlja tu, a zatim ju je polivao urinom, pa i sam urinirao po njoj. Sve vreme joj je govorio “da mora više da ga poštuje”, kao i da “razmisli dobro i smisli nešto što bi njega u ovom momentu usrećilo” – prepričava jezive detalje izvor iz istrage.

Tortura se prekinula trećeg dana, kad je zlostavljač morao da napusti stan.

On je, inače, pre otmice zvao kolege i opravdao svoj nedolazak na posao, što znači da je verovatno sve isplanirao. Međutim, trećeg dana je morao da izađe iz stana zbog nekih neodložnih obaveza. Devojka je tada iskoristila priliku i pobegla iz mučilišta, pa prijavila slučaj, a mladić je ekspresno uhapšen – zaključuje izvor

– Osumnjičeni je ispitan u tužilaštvu, tamo je izneo odbranu i negirao da je mučio devojku s kojom je u vezi.

U Osnovnom javnom tužilaštvu u Obrenovcu potvrdili su da je jednom mladiću određen pritvor do 30 dana.

Upoznati smo s tim da je jedna osoba zadržana u pritvoru, i to zbog protivpravnog lišenja slobode na svirep i okrutan način – rekli su u ovom tužilaštvu.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija