• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.Rafailović

05.09.2022

19:15

OTPUSTILI JE IZ BOLNICE, PA SKOČILA KROZ PROZOR?! Žena sa Zvezdare sa teškim povredama prevezena u Urgentni centar

A.Grbović

Vesti

OTPUSTILI JE IZ BOLNICE, PA SKOČILA KROZ PROZOR?! Žena sa Zvezdare sa teškim povredama prevezena u Urgentni centar

Podeli vest

S.S. (50) povređena je kada je skočila sa potkrovlja petospratnice na Zvezdari, a neposredo pre toga, kako saznajemo bila je specijalnoj bolnici

Kako nezvanično saznajemo žena je povređena u nedelju oko 22 sata. 

- Bila je u stanu u potkrovlju kada se čula galama i lomljava. Bacala je stavri kroz prozor sve je to nateralo jednog od komšija da pozove policiju. Međutim, kada je policija stigla ona je počela da beži i skočila je kroz prozor - priča izvor Informera upoznat sa slučajem. 

On dodaje da se nakon toga dogodilo nešto sasvim neverotavno. 

- Ona je nakon tog skoka bila svesna, komunikativna. Delovalo je kao da je lakše povređena, nakon pada možda otprilike dest metara. Policajci su koji su zaista brzo stigli, zvali su Hitnu pomoć i koliko sma čuo prevezli su je u Urgentni centar. Imala je posekotine na stomaku - rekao je naš sagovornik.

Foto: Informer/V.J.

 

Prema njegovim rečima prethodno istog dana, možda pet sati pre toga, takođe je izazvala incident. 

- Zaključala se u toaletu kafića. Tada su je prevezli u Specijalnu bolnicu za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević" , verovatno su je nakon nekog vremena pustili i eto šta se desilo - kaže izvor Informera.  

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija