• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/mediji

08.09.2022

18:42

OVO SU IVAN I MARTA KOJI SU POGINULI U STRAVIČNOM SUDARU SA BARŽOM! Komšije otkrile veliku tajnu, taj gliser je bio NJEGOVA NAJVEĆA ŽELJA!

printscreen

Vesti

OVO SU IVAN I MARTA KOJI SU POGINULI U STRAVIČNOM SUDARU SA BARŽOM! Komšije otkrile veliku tajnu, taj gliser je bio NJEGOVA NAJVEĆA ŽELJA!

Podeli vest

U teškoj nesreći koja se sinoć dogodila na Dunavu u Grockoj, poginuli su Ivan J. (38) i Marta A. (37), dok su Nataša R, Milica B. i Nemanja G. prevezeni sanitetskim vozilom iz Grocke na VMA radi ukazivanja lekarske pomoći

Prema prvim informacijama iz istrage motorni čamac kretao se iz pravca Beograda i kada je ušao u Gročanski dunavac, iz za sada neutvrđenih razloga udario je u usidrenu baržu, nakon čega se odbio i ostao na sredini Gročanskog dunavca. Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu nastavlja rad kako bi se utvrdili svi detalji vezani za navedeni događaj, nakon čega će biti doneta odluka - kažu u Drugom ojt.

Dvoje dece ostalo bez oca

Ivan J, koji je nastradao sa devojkom Martom A. u nesreći gliserom koja se dogodila na Dunavu kod Grocke, imao je dvoje dece iz prvog braka, ispričale su komšije.

Kako oni kažu, reč je o jednom finom i veoma vrednom čoveku.

- Kada smo saznali šta se dogodilo, ostali smo u šoku. Ivan je dobar čovek koji je držao prevozničku firmu. U selu imamo veliku pekaru i njegova firma razvozi hleb svuda po okolini - pričaju komšije i dodaju: 

Foto: Informer/društvene mreže

Marta i Ivan

- Ivan ima dvoje dece iz prvog braka, ali su se supruga i on razveli. Koliko smo čuli, on je našao devojku posle toga i sa njom je bio i na gliseru kada se dogodila nesreća.

Komšije tvrde da je Ivan voleo da putuje

- Kad nije radio, voleo je da putuje. Kupio je taj gliser, to mu je bila želja i sad je na njemu nastradao. Išao je na more gliserom i tamo je provodio vreme. Njegova majka brinula je o deci kad on nije bio tu - rekle su komšije.

Otac mu poginuo kad je imao 12 godina

Kada je Ivan imao 12 godina vraćao se traktorom sa ocem od sestre kući u Pudarcima. Na putu su udarili u balvan, traktor se prevrnuo i njegov otac je poginuo na mestu - otkrile su komšije tragičan detalj iz Ivanovog života.

On je radio kao prevoznik, i kako komšije kažu, lepo je živeo od toga.

- Imao je više kamiona i prevozio hleb za lokalnu pekaru, koja dnevno proizvede 100.000 hlebova. Lepo je živeo, dobro zarađivao i trošio. Vozio je i motor - ispričale su Ivanove komšije.

Gde ste tako požurili

Jedna prijateljica oprostila se od njih na društvenoj mreži Instagram.

- Gde ste tako požurili - samo je kratko napisala zajednička prijateljica nastradale Marte i njenog dečka Ivana J, koji je upravljao gliserom pre nesreće.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija