• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.09.2022

06:52

NA UMCI IZBODEN MUŠKARAC! U udesu na Zrenjaninskom putu jedna osoba teže povređena! TEŠKA NOĆ U BEOGRADU

Vesti

NA UMCI IZBODEN MUŠKARAC! U udesu na Zrenjaninskom putu jedna osoba teže povređena! TEŠKA NOĆ U BEOGRADU

Podeli vest

U saobraćajnoj nezgodi na Zrenjaninskom putu noćas je teže povređena jedna osoba i još dve su zadobile lakše povrede, a u odvojenim nezgodama još dvoje pešaka je lakše povređeno, rečeno je jutros u Hitnoj pomoć

U 04:37 časova, na Zrenjaninskom putu u sudaru dva automobila teže je povređen muškarac (52), a još dve osobe su zadobile lakše povrede i svi su prevezeni u Urgentni centar.

Tokom noći bile su još tri saobraćajne nezgode, u jednoj nije bilo povređenih osoba,a u dve su lakše povređeni pešaci, muškarac (44) koji je odvezen na Institut za ortopediju na Banjici i mlađa muška osoba (17) koja je prevezena na Institut za majku i dete.

Noćas je bilo i jedno ubadanje nožem, na Umci oko 21:00 časova, i tom prilikom je lakše povređen muškarac (64) koji je prevezen u Urgentni centar.

Ekipe Hitne pomoći ukupno su noćas imale 100 intervencija, od čega 28 na javnim mestima, najviše zbog tuča i alkoholisanih osoba.

Javljali su se u većem broju hronični pacijenti, među njima najviše astmatičari i srčani bolesnici, a obavljeno je nekoliko interkliničkih transporta do kovid bolnice u Batajnici, rečeno je za Tanjug u službi Hitne pomoći.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija