• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.09.2022

10:36

MUP ĆE INDENTIFIKOVATI SVA LICA KOJA SU SVOJIM PONAŠANJEM VREĐALA JAVNI MORAL! Ničija uverenja ili životni stil nisu opravdanje za besramno ponašanje

Aleksandar Jovanović Cile

Vesti

MUP ĆE INDENTIFIKOVATI SVA LICA KOJA SU SVOJIM PONAŠANJEM VREĐALA JAVNI MORAL! Ničija uverenja ili životni stil nisu opravdanje za besramno ponašanje

Podeli vest

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin saopštio je danas da je MUP snimao sve javne skupove proteklog vikenda u Beogradu i da će izvršiti identifikaciju svih koji su vređali javni moral, kršili javni red i mir i učestvovali u napadima na policiju

- Odmah po završenoj identifikaciji lica, Ministarstvo unutrašnjih poslova će podneti prijave nadležnom tužilaštvu - naveo je Vulin, kako je saopštio MUP.

- Kao što je i najavljeno, Ministarstvo unutrašnjih poslova je snimalo sve javne skupove tokom proteklog vikenda. U skladu sa tim, MUP će izvršiti identifikaciju svih lica koja su svojim ponašanjem i činjenjem vređala javni moral, kršila javni red i mir ili učestvovala u napadima na policiju - naveo je Vulin.

Kako je saopštio ministar, "ničija uverenja ili životni stil nisu opravdanje za besramno ponašanje pred svetinjama srpskog naroda i države ili za ugrožavanje života i zdravlja policajaca".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ljubo

pre 1 godinu

Hapsi perderé ako imas mu.a a sve ostale ne diraj jer vi ste ih izazvali. Jedno private pred kamerama a drugo radite . Sram vas bilo.

Pera

pre 1 godinu

napad na paradu koja je i pored zabrane odrzana .. jel neko od pedera uhapsen .. organizator .. iko ? da li ce da hapsite lazljivog predsednika, ministra, premijera .. ?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?
Crvena zvezda

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?

Košarkaš Crvene zvezde Adam Hanga izgleda je završio sezonu zbog preloma šake! Iskusni mađarski košarkaš je u intervjuu za tamošnju televiziju "M1" otkrio da se najverovatnije neće vraćati na teren do kraja takmičarske godine, pošto je pre dva dana na treningu nakon jedne bezazlene situacije doživeo težu povredu.

19.04.2024

14:32

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija