• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

20.09.2022

12:07

KOMADOM DRVETA SMRSKAO ŽENI GLAVU! Osumnjičeni za brutalno ubistvo žene danas pred tužiocem

Informer

Vesti

KOMADOM DRVETA SMRSKAO ŽENI GLAVU! Osumnjičeni za brutalno ubistvo žene danas pred tužiocem

Podeli vest

S.D. (33) danas će izneti odbranu pred tužiocem Višeg javnog tužilaštva u Beogradu zbog sumnje da je u nedelju komadom drveta supruzi S. S. (27) smrskao glavu

Nesrećna žena nađena je u stanu sa povredama na lobanji, ali i sa povezom preko usta. Sumnja se da je S.D. to uradio kako se zlostavljanje žene ne bi čulo, ali i da ne doziva pomoć.

Kako smo ranije izveštavali S.D. je nakon ubistva pobegao iz stana sa dvojicom sinova.

- Nešto kasnije vratio se kući kao da se ništa nije dogodilo. On je uhapšen, dok su maloletna deca predata Centru za socijalni rad - rekao je ranije izvor Informera. 

Foto: Informer

 

Telo nasrećne žene našao je stanodavac kojeg je osumnjičeni zvao kada je pobegao iz kuće.

- Rekao mu je da obiđe ženu jer joj nije dobro. Nesrećni čovek, ne sluteći šta ga čeka,  zatekao je unakaženo telo žene i obavestio Hitnu pomoć. Ubrzo je stigla i policija koja je obavila uviđaj. Telo žene preneto je na Institut za sudsku medicinu radi obdukcije - rekao je naš sagovornik. 

Obdukcijom će biti utvrđeno kako je nesrećna žena preminula.  


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija