• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir.rs/Informer.rs

22.09.2022

19:11

DA JE OSUĐEN NA VREME, LIDIJA I GABRIJELA BILE BI ŽIVE! Održano ročište za nasilje u porodici protiv Zlatana, koji je počinio jezivi zločin u Vićenci!

printscreen

Vesti

DA JE OSUĐEN NA VREME, LIDIJA I GABRIJELA BILE BI ŽIVE! Održano ročište za nasilje u porodici protiv Zlatana, koji je počinio jezivi zločin u Vićenci!

Podeli vest

Tri meseca nakon ubistva Lidije Mirković (42) u Vićenci, za čiju smrt se sumnjiči njen suprug Zlatan Vasiljević, koji se posle krvavog pira ubio, u italijanskom sudu je održano prvo ročište za nasilje u porodici, jer je nesrećna žena ranije prijavila muža za to krivično delo

Od 2019. godine, kada je podignuta optužnica protiv Vasiljevića, nije održano ni jedno ročište, a u međuvremenu dogodio se stravičan zločin.

- Proces koji je bio u toku, sada je okončan zbog smrti počinioca. To je konstatovano na sudu - navodi italijanski portal Il giornale di Vicenza i dodaje da je ubijena Lidija trpela zlostavljanje, batine i uvrede, od strane muža od 2006. godine, zbog čega ga je i prijavljivala.

Ispovest sestre ubijene žene u italijanskom gradu Vićenca! "Zlatan je hteo da nas raznese eksplozivom"

Brat ubijene Srpkinje rekao je za italijanske medije "da je ogorčen zbog činjenice da se prvo suđenje za nasilje nad njegovom sestrom odigralo tek pošto je ona ubijena".

- Zlatan se nikada nije pokajao! Bio je manipulator, a da se suđenje koje smo čekali od 2019. odigralo ranije, Lidija bi i dalje bila tu, bila bi živa, jer bi on bio iza rešetaka - rekao je Lidijin brat. On je podsetio da je početak suđenja odlagan čak osam puta.

Podsetimo, Lidija je ubijena u junu u Vićenci, kada ju je Zlatan, koga je ona napustila, sačekao ispred posla i pucao u nju nasred ulice. Prethodno je ubio svoju aktuelnu partnerku. Posle dvostrukog ubistva on se ubio u automobilu.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija