• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir.rs/Informer.rs

22.09.2022

19:39

NAJNOVIJI DETALJI ZLOČINA KOD OSEČINE! Izbo brata pa pozvao policiju i slagao ih da se sam povređivao nožem, POLICIJI JE ODMAH BILO SUMNJIVO...

printscreen

Vesti

NAJNOVIJI DETALJI ZLOČINA KOD OSEČINE! Izbo brata pa pozvao policiju i slagao ih da se sam povređivao nožem, POLICIJI JE ODMAH BILO SUMNJIVO...

Podeli vest

Meštani sela u blizini Osečine gde se juče dogodilo porodično nasilje kada je Željko N. (42) nožem izbo brata Gorana N. (51) kažu za medije da je policija zbog njihovih svađa intervenisala celo leto

- Verovatno su se i sad pod dejstvom alkohola posvađali, zatim potukli pa je mlađi brat nožem izbo starijeg - kažu žitelji sela, u kom se dogodilo porodično nasilje.

Prema njihovim rečima, braća su celo leto pravila haos, pa su pripadnici MUP skoro svaki dan dolazili u njihovu kuću.

- Policija nije mogla da živi od njih. Svakodnevno su se tukli, gađali stvarima po kući i bilo je očigledno da će njihov sukob eskalirati u ovako nešto. Nadamo se da će Goran preživeti i da će se opraviti - kažu meštani sela i dodaju:

- Braća žive sama u kući koju im je sagradila država. Svi su im pomogli, jer imaju zdravstvene probleme, pa iz tog razloga ne mogu da rade. Žive od socijalne pomoći. 

Naš sagovornik kaže i da je njihov treći brat preminuo pre nekoliko godina i da od tada žive sami.

- Brat im je preminuo, sestra se udala, a roditelji su im, takođe, umrli, pa su prepušteni sami sebi. Žive malo udaljeno od ostalih meštana, ali uvek se čuje da prave neki haos - kaže sagovornik.

Kako mediji nezvanično saznaju, napad se dogodio nešto pre 19 časova.

- Policiju je pozvao brat, koji je osumnjičen za napad, i prijavio da se njegov stariji brat sam izbo nožem. Međutim, kada su policijski službenici stigli na mesto nesreće, zatekli su užasan i čudan prizor - objašnjava izvor i dodaje:

- Ubodeni muškarac imao je i razbijenu glavu i modrice po telu, pa je svima bilo odmah čudno to. Nakon kraćeg razgovora sa policijom, oni su se otvorili i ispričali istinu. Povređeni brat rekao je da ga je mlađi brat ubo nožem i da ga je udarao štapom po glavi, ali da ne želi da ga tuži i prijavi.

Sagovornik objašnajva da muškarci žive u nepristupačnom delu selu i u izuzetno lošim uslovima.

- Policija i Hitna pomoć odmah su krenuli ka mestu gde se dogodio napad. Međutim, patrola policije nije mogla da prođe kolima pa su nastavili peške, dok je Hitna pomoć svojim džipom jedva uspela da dođe do kuće - priča izvor i nastavlja:

- Muškarac nije imao povrede opasne po život i mirno je sedeo i čekao pomoć. I njegov osumnjičeni brat je mirno čekao, nije pružao otpor. Povređeni je prebačen u bolnicu, gde mu je pružena adekvatna pomoć.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija