• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.R.

25.09.2022

13:04

ON JE UBIO ČOVEKA AŠOVOM! Nakon hapšenja utvrđeno da je imao raspisanu poternicu

printscreen facebook

Vesti

ON JE UBIO ČOVEKA AŠOVOM! Nakon hapšenja utvrđeno da je imao raspisanu poternicu

Podeli vest

Aleksandar M. (25), zvani Tota, uhapšen je zbog sumnje da je sinoć oko 20 časova ubio Dragoslava S.(62) u okolini Golupca. Za ubicom je, navodno bila raspisana poternica zbog drugog krivičnog dela

Aleksandar je pokojnom Dragoslavu, koga su meštani zvali majstor Marko, zadao više udaraca predmetom nalik na ašov, nanevši mu teške telesne povrede zbog kojih je nesrećni čovek preminuo u putu do Doma zdravlja u Golupcu.

- Aleksandar, koji nosi očev nadimak Tota, je višegodišnji prestupnik. Već godinu dana je selo u strahu od njega jer je poznat kao višegodišnji konzument narkotika. Takođe, zna se i da preprodaje drogu, pljačka. Meštani su konstantno bili u strahu od njega - objašnjava sagovornik Informera i dodaje: 

- Dva puta je do sada upućivan na lečenje, ali nije išao. Trenutno je za njim bila raspisana poternica zbog teškog krivičnog dela počinjenog u okolini Kučeva. A ima ženu i malo dete. Žena ga je kako sam čuo napustila baš zbog droge - objašnjava naš sagovornik. 

Foto: printscreen

Aleksandar M. sa nevenčanom suprugom 

Prema njegovim rečima Aleksandar kada je bio pod dejstvom narkotika postajao je nenormalno  agresivan, razbija sve i napada.

- Zbog toga su ga majka i sestra napustile i otišle u Nemačku, a on je ostao ovde sa ocem. Više od pet prijava za nasilje u porodici ima. A pre godinu dana napustila ga je i žena sa kojom ima dete - rekao je naš sagovornik. 

Aleksandar je uhapšen zbog sumnje da je, nakon svađe, udarcima ašovom ubio Dragoslava u njegovoj kući u selu Barič u okolini Golupca.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija