• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

28.09.2022

08:56

SNIMAK NAPADA NA ZVEZDARI! Presekao mu put kolima, pa ga izudarao! (VIDEO)

printscreen

Vesti

SNIMAK NAPADA NA ZVEZDARI! Presekao mu put kolima, pa ga izudarao! (VIDEO)

Podeli vest

Muškarac B.D. (37) uhapšen je zbog sumnje da je u nedelju na Zvezdari kolima presekao put M.R., a potom ga fizički napao. On će danas biti saslušan u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu

Jeziv incident dogodio se na Zvezdari, u Ulici braće Srnić, kada je vozač "nisan kaškaija" nasred ulice preprečio auto i presreo vozača sitroena C3, te fizički nasrnuo na njega.

Tom prilikom muškarac je vozaču sitroena polomio vilicu i prst leve šake. Policija ga je brzo pronašla zahvaljujući nadzornim bezbednosnim kamerama

Naime, kako je saopštilo tužilaštvo po nalogu dežurnog zamenika javnog tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, od strane policijskih službenika PS Zvezdara doneto je rešenje o zadržavanju B.D. zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo Teška telesna povreda

Prema navodima krivične prijave krivično delo izvršeno je 25.09.2022. godine na štetu M.R. na taj način što je B.D.vozilom kojim je upravljao preprečio put vozilu kojim je upravljao M.R., a potom istom zadao više udaraca kojim mu je naneo tešku telesnu povredu. 

Osumnjičeni B.D. će danas biti saslušan u prostorijama tužilaštva, a u daljem toku postupka biće ispitani svedok oštećeni i drugi svedoci, zatim naređeno vršenje sudsko-medicinskog veštačenja telesnih povreda oštećenog, pribavljen video zapis predmetnog događaja i preduzete druge radnje potrebne za donošenje odluke.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

NASILJE NA ZVEZDARI! Presekao mu put kolima, pa ga izudarao!
Hronika

NASILJE NA ZVEZDARI! Presekao mu put kolima, pa ga izudarao!

Po nalogu dežurnog zamenika javnog tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, od strane policijskih službenika PS Zvezdara doneto je rešenje o zadržavanju B.D. zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo Teška telesna povreda

27.09.2022

18:50

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija