• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D.K.

28.09.2022

11:36

IDENTIFIKOVANA DEVOJČICA KOJA JE NAPADALA PROLAZNIKE! Nišlije u čudu, pa ona ima samo 13 godina?!

Vesti

IDENTIFIKOVANA DEVOJČICA KOJA JE NAPADALA PROLAZNIKE! Nišlije u čudu, pa ona ima samo 13 godina?!

Podeli vest

Devojčica koja je u subotu napadala prolaznike u Voždovoj ulici u centru Niša je identifikovana. Kako saznajemo radi se trinaestogodišnjakinji koja ima određenih zdravstvenih problema usled kojih je i reagovala na način koji je uznemirio Nišlije

Devojčica koja je u subotu napadala prolaznike u Voždovoj ulici u centru Niša je identifikovana. Kako saznajemo radi se o trinaestogodišnjakinji koja ima određenih zdravstvenih problema usled kojih je i reagovala na način koji je uznemirio Nišlije. 

Sa njom je policija obavila razgovor, izveštaj je upućen Višem javnom tužilaštvu, ali ona ne može da snosi nikakve posledice, jer je s obzirom na to da je mlađa od 14 godina, potpuno krivično neodgovorna. Što se tiče druge devojčice koju su građani pominjali, ustanovljeno je da je ona samo bila u društvu sa trinaestogodišnjakinjom koja je izazivala incidente.

Kako je posvedočila Nišlijka Aleksandra Cakić, koja se našla na mestu gde je došlo do nemilog događaja, devojčica se najpre okomila na vozača autobusa stranih tablica koji se zaustavio na stajalištu u centru grada.

- Ne znam zašto je taj autobus tu zastao, videla sam da je jedna žena  bila na ulici i da je pričala telefonom na engleskom jeziku. Te maloletnice su dobacivale putnicima  i pozivale vozača da izađe iz autobusa da se biju. Čim se to vozilo udaljilo njih dve su se okrenule drugim ljudima koji su se zatekli na stajalištu. Ustremile su se najpre na jednu devojčicu njihovih godina koja je sa drugaricom mirno sedela na klupi.

Foto: D.K.

 

Obraćale su joj se rečima: Šta nas gledaš, šta se smeješ? Jasno je bilo da traže kavgu i da su spremne da se pobiju sa bilo kim.  To dete je bilo očigledno uplašeno pa sam odlučila da se umešam i da je zaštitim. Međutim, one su bile brže, kada je devojčica okrenula leđa prilikom ulaska u autobus, jedna od njih je tako udarila da je mala pala na pod vozila – opisuje Aleksandra tinejdžersko divljanje kojem je bila svedok.

Nakon što ih je upitala zašto tuku devojčicu, maloletnice su se ustremile na Aleksandru.

- Bila sam zabrinuta za sina, videla sam da su skroz van kontrole, uhvatila sam se sa jednom u koštac, pokušavala sam da izbegnem kišu udaraca ali je jedna od njih ipak uspela da me tresne u glavu. Ono što me je zaista razočalo kao stanovnicu ovog grada je što su, dok sam ja pokušavala da odbranim to dete koje ne poznajem, neki ljudi  izvadili telefone i sve snimali.

Taj snimak se pojavio na društvenim mrežama, doduše brzo je skinut, ali je sve to ipak bilo veoma ružno. Otišla sam u policiju i prijavila napad gde sam saznala da ja nisam prva koja je sa njima imala posla – rekla je ova Nišlijka.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

NASILJE NA ZVEZDARI! Presekao mu put kolima, pa ga izudarao!
Hronika

NASILJE NA ZVEZDARI! Presekao mu put kolima, pa ga izudarao!

Po nalogu dežurnog zamenika javnog tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, od strane policijskih službenika PS Zvezdara doneto je rešenje o zadržavanju B.D. zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo Teška telesna povreda

27.09.2022

18:50

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nikolić: Đilasovci sakrili prave fantome u svojim redovima!
Politika

Nikolić: Đilasovci sakrili prave fantome u svojim redovima!

Posle brutalnih laži o 40 000 “fantoma” iz Republike Srpske, o biračkom mestu u Areni koje nije postojalo i mnogih drugih budalaština koje su Đilasovci izmišljali kako bi našli izgovor i opravdanje za poraz na izborima, ali i paravan koji bi im omogućio da ruše nezavisnost i suverenitet naše zemlje, ne samo da se nisu izvinili građanima, nego su sakrili prave fantome, u svojim redovima, saopštila je Milica Nikolić, član Predsedništva Srpske napredne stranke.

28.03.2024

10:10

Nebojša Bakarec: Sramna odluka EU o prijemu "Kosova" u SE!
Kolumne

Nebojša Bakarec: Sramna odluka EU o prijemu "Kosova" u SE!

EU je donela sramnu i skandaloznu odluku da primi entitet, lažnu državu Kosovo u Savet Evrope, organizaciju koja se bavi zaštitom ljudskih prava i demokratije. Prvo, Kosovo nije međunarodno priznata država. Drugo, Kosovo ne ispunjava osnovne uslove za prijem, koji se tiču ljudskih prava i demokratije. Na Kosovu, Albanci i albanske vlasti masovno krše sva ljudska prava Srba, 25 godina unazad. Od 2000. godine do danas, Albanci su ubili 105 Srba, a Srbi jednog Albanca (policajac Afrim Bunjaku).

28.03.2024

10:03

TV

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država!
Live TV

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država!

Predsenik Srbije Aleksandar Vučić kaže da su vitalni nacionalni interesi naše zemlje ugroženi. "U ovom trenutku, nije lako da kažem kakve smo vesti dobili u poslednjih 48 sati. Direktno nam ugrožavaju vitalne nacionalne interese i Srbije i Srpske. Narednih dana upoznaću narod Srbije sa svim izazovima koji su pred nama. Biće teško, najteže do sad. Borićemo se. Pobediće Srbija", napisao je Vučić na svom Instagram profilu. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar Tomislav Lovreković.

28.03.2024

10:11

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)
Live TV

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)

Na današnji dan pre 25 godine, četvrte noći NATO agresije na našu zemlju, Vojska Jugoslavije oborila je američki bombarder F-117A. Do tada se smatralo da ovaj tip aviona, koji je zbog smanjenog radarskog odraza zvan „nevidljivi”, nije moguće locirati na nebu. Ipak, to je uspelo Trećem raketnom divizionu 250. raketne brigade Vojske Jugoslavije, 27. marta 1999. u 20.42 časa. Dva projektila tipa „neva” ispaljena su iz atara Šimanovaca, a jedan je pogodio F-117A, koji se posle bombardovanja podzemnog komandnog centra u brdu Straževica u Beogradu zaputio ka vazdušnom prostoru Mađarske. Letelica u plamenu sunovratila se na njive u ataru sremskog sela Buđanovci. Pilot se katapultirao i prizemljio pomoću padobrana. Ostaci oborenog F-117A „noćni soko”, što je pun naziv aviona, danas se čuvaju u Muzeju vazduhoplovstva, kao trofej kojim nijedna vojska na svetu ne može da se podiči. O ovom poduhvatu Vojske Jugoslavije za Informer TV govorio je Đorđe Aničić, potpukovnik protivvazdušne odbrane, u emisiji "Info jutro".

27.03.2024

10:15

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija