• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Novosti.rs

04.10.2022

12:40

Otac dvogodišnjeg dečaka koji se ugušio u porodičnoj kući pušten da se brani sa slobode!

printscreen facebook

Vesti

Otac dvogodišnjeg dečaka koji se ugušio u porodičnoj kući pušten da se brani sa slobode!

Podeli vest

R.P. iz Bačkog Petrovca, otac dvogodišnjeg dečaka tragično nastradalog u požaru u nedelju u porodičnoj kući u Bačkom Petrovcu, posle jučerašnjeg saslušanja u Osnovnom javnom tužilaštvu u Novom Sadu, pušten je da se brani sa slobode

Za njega, kako prenose Novosti, tužilaštvo nije predložilo pritvor.

Otac se sumnjiči za krivično delo protiv opšte sigurnosti.

Podsećamo, požar u kući u Ulici Kulpinskoj 39 u Bačkom Petrovcu, izbio je u nedelju oko 11 sati, a mališan je u tom trenutku bio sam u kući. Njegov otac je na poziv tetke otišao na igralište po starije dete, koje se povredilo na maratonu, i da ga odvede kod lekara. Tetka je otišla do kuće i tamo zatekla požar, i dvogodišnjak bez svesti. Lekari su dali sve od sebe da reanimiraju dvogodišnjaka, ali je on, nažalost preminuo.

Otac je u toj kući živeo da trojicom sinova, a majka ih je navodno napustila.

Majka je, međutim, izjavila da je da sa decom nije živela, ne zato što ih je napustila, već ju je suprug izbacio iz kuće. Kako je rekla da je decu otac i ranije ostavljao same.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija