• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

06.10.2022

14:25

PORODILJA SA DEČKOM PODVODILA MALOLETNICU! Tukli je, maltretirali i primoravali na prostituciju

Vesti

PORODILJA SA DEČKOM PODVODILA MALOLETNICU! Tukli je, maltretirali i primoravali na prostituciju

Podeli vest

F. T. (20) i T. J. (20) iz Beograda uhapšeni su, dok za M.S. (20) policija traga zbog sumnje da su podvodili maloletnicu, uhapšeni su saslušani u Višem javnom tužilaštvu i predložen je pritvor

Kako nezvanično saznajemo T.J. se pre mesec dana porodila, a otac je M.S. Sumnja se da su oni  podvodili maloletnicu koja ima 16 godina i štićenica je jednog doma za nezbrinutu decu.

Pripisali su joj nepostojeće dugove koje treba da im otplati, terali je na prostituciju i uzimali su joj sve pare, a onda joj je T.J. davala pola ili manje.

Foto: Pixabay

Podvodili štićenicu doma

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas su saslušani T.J.) i F.T. koji se sumnjiče da su zajedno sa M.S.  koji je u bekstvu, od februara do juna ove godine, maloletnu oštećenu terali na prostituciju i seksualnu eksploataciju, iskorišćavajući njene teške životne prilike, dovodeći je u najpre u zabludu, a potom upotrebljavajući silu i pretnje.

Osumnjičenima T.J.), F.T. i M.S. se na teret stavlja krivično delo Trgovina ljudima, za koje je zaprećena kazna zatvora od najmanje 5 godina. 

T.J. Je na saslušanju suštinski priznala radnje izvršenja krivičnog dela za koje se tereti, dok je F.T. negirao i izneo svoju odbranu.


Tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da im odredi pritvor da ne bi uticali na svedoke i da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovili krivicno delo.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Baki

pre 1 godinu

Kakvi 5 g. , njima najmanje 55 g. jer su uništili najmanje jedan mlad život , dok je živa dete će imati traume i za to moraju da plate svijim životima !!!!!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija