• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

13.10.2022

10:19

VATROGASAC PRIŠAO DA POMOGNE PA NADRLJAO! Detalji napada u Petrovaradinu

informer.rs

Vesti

VATROGASAC PRIŠAO DA POMOGNE PA NADRLJAO! Detalji napada u Petrovaradinu

Podeli vest

Vatrogasac Vladimir N. (46) iz Petrovaradina, povređen je sinoć u ispred pijace u Petrovaradinu kad ga je Mile K.(26), vozač automobila kojim je oborio pešaka, izbo nožem

O obračunu koji se dogodio sinoć ispred pijace Informer je već izveštavao,  njemu je prethodila manja saobraćajna nezgoda.

Sve je počelo kada je, kako se sumnja, Mile K.vozač automobila  "jaguar", oborio starijeg pešaka. 

 Vatrogasac koji je bio van dužnosti, izašao je iz svog auta i pritrčao u nameri da pomogne dekici, koji na svu sreću nije teže povređen. Tada se umešao vozač Mile, uputivši drsko vatrogascu reči: "Šta se mešaš". On mu je odgovorio: "Ostavi se svađe, daj da vidimo kako je čovek". U tom trenutku besni Mile je izvadio nož i zadao čoveku ubode nožem - objasnio je izvor Kurira.

Kako saznajemo Mile K. je ubrzo uhapšen i određeno mu je zadržavanje do 48 sati u okvirui kojih će biti sproveden kod tužioca. 

Njemu se na teret stavlja krivično delo Ubistvo u pokušaju. 

Po rečima doktora Zorana Krulja, portparola novosadske hitne pomoći, njihova ekipa primila je poziv u 20 časova i 20 minuta za pomenutu lokaciju. Na licu mesta zatečen je muškarac star 46 godina sa povredama nanetim oštrim predmetom.

On je nakon inicijalnog zbrinjavanja prevezen u UC KCV na odeljenje hirurgije u svesnom stanju na dalje lečenje i dijagnostiku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija