• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/telegraf.rs

13.10.2022

13:10

BARBI DOKTORKA PUŠTENA NA SLOBODU! Negirala da se bavila nadrilekarstvom

ATAIMAGES

Vesti

BARBI DOKTORKA PUŠTENA NA SLOBODU! Negirala da se bavila nadrilekarstvom

Podeli vest

Olgica Markanović, poznata kao barbi-doktorka, puštena je na slobodu, njoj je navodno ukinuta mera zabrane napuštanja stana

Olgica Markanović,je uhapšena početkom februara prošle godine zbog sumnje da je neovlašćeno pružala medicinske usluge iz oblasti estetike i izazvala zdravstvene probleme kod 11 oštećenih koje su se tada javile policiji.

Osim nje, bila je i drugooptužena Jasmina Tasić, zbog koje se, podsetimo, suđenje odlagalo nekoliko puta, jer je imala rizičnu trudnoću. One se, terete za nadrilekarstvo, ali su obe to negirale,  a sada joj je, kako se navodi, ukinuta mera zabrane napuštanja stana.

Foto: ATA

Barbi doktorka

Irina Borović, kao branilac Olgice Markanović, potom Dragan Palibrk i Zoran Jakovljević, kao branioci okrivljene Jasmine Tasić, rekli su da osporavaju optužni akt u celosti.

- Oštećene tamo nisu išle zbog hiruških intervencija, što su i same rekle - rekla je Irina i dodala:

- Osporavam korišćenje plazma-pena kao medicinskog sredstva, uz to osporavam da se radi o teškim telesnim povredama. Pružala im je određene usluge, ali one nisu medicinske. Takođe, iznosim primedbu na fotografije koje su napravile oštećene. Ne možemo da tvrdimo da su autentične, te se protivimo da se koriste kao dokaz. Takođe, predlažem da se saslušaju lekari koji su tada radili u studiu "Tajas" - rekla je Irina Borović i ddala da Olgica markanović nije pružala usluge iz oblasti hirurgije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija