• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

24.10.2022

11:45

ZORAN MARJANOVIĆ TRI MESECA NIJE VIDEO ĆERKU! Devojčica želi da vidi oca ali uzalud.. NJEGOVI ADVOKATI JOŠ ČEKAJU PRESUDU

printscreen

Vesti

ZORAN MARJANOVIĆ TRI MESECA NIJE VIDEO ĆERKU! Devojčica želi da vidi oca ali uzalud.. NJEGOVI ADVOKATI JOŠ ČEKAJU PRESUDU

Podeli vest

Zoran Marjanović osuđen je za ubistvo supruge Jelene Marjanović pre tri meseca, od tog dana je u pritvoru i nije video maloletnu ćerku, s druge strane njegovi branioci još uvek čekaju na presudu

Naime, Zoran Marjanović pre tri meseca, tačnije  22. 07. ove godine, osuđen je na 40 godina zatvora zbog ubistva supruge Jelene Marjanović 2016. godine na nasipu u Borči.

- Da bi odbrana mogla da se žali na presudu mora da je dobije. Presuda je trebala da bude u ruke advokata mesec dana nakon izricanja presude, ali ona do danas nije stigla - navodi Izvor Informera upoznat sa slučajem.

Foto: printscreen

 

Marjanović je osuđen na maksimalnu kaznu zatvora, a nakon izricanja presude je uhapšen u kući u Borči. 

- Tada je sproveden u Centralni zatvor. Ima pravo na posete, kao i svi pritvorenici. Međutim to pravo još uvek nema njegova maloletna ćerka. Otac joj je jedini ostao, vezana je za njega i žarko želi da ga vidi... Čini se da i Zoranu ta odvojenost od deteta najteže pada, te je verovatno zbog toga tražio da mu se omogući telefonski razgovor. On je želeo da te razgove finansira ali mu to nažalost nije dozvoljeno - rekao je naš sagovornik. 

Inače, kako smo ranije izveštavali Marjanovića su u pritvoru posetili brat, snaja i sin koji ga i dalje posećuju. 

- Pritvorenici imaju pravo na posetu, ali je za nju neophodno da sud da dozvolu. Mesečno ima pravo da primi dva paketa čija težina ne sme da prelazi 10 kilograma. Pravo na posete najbližih srodnika je dva puta mesečno, a po zakonu ima mogućnost i da koristi ljubavnu sobu. Uslov za korišćenje te prostorije je da ima venčanu ili nevenčanu suprugu - kaže sagovornik. 

Foto: E-stock

 

Inače, kako smo nezvanično saznali Zoran Marjanović ponaša se normalno u pritvoru ima prava kao i ostali pritvorenici. Dosad nije imao neke veće zahteve.  

Jelena Marjanović, ubijena je 2. aprila 2016. na nasipu u Crvenki kod Borče, kada je porodica i prijavila njen nestanak. Dan kasnije u kanalu punom vode pronađeno je njeno telo. Marjanović je uhapšen, ali je nakon 48 sati  pušten na slobodu. Lisice na ruke ponovo su mu stavljne u početkom septembra 2017. godine. Devet meseci kasnije ponovo se branio sa slobode.

Od jezivog ubistva pevačice prošlo je šest godina, za to vreme preminula više osoba iz okruženja Marjanovića je preminulo, među njima su Jelenina majka Zoricam, ali i Zoranovi roditelji Vladimir i Zorica.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!
Politika

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!

Narodna Skupština Republike Srbije, Ministarstvo informisanja i telekomunikacija, Udruženje poslovnih žena Srbije i Program Ujedinjenih nacija za razvoj, svečano su obeležili Međunarodni dan devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija, u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

25.04.2024

16:35

Srpska lista: Od dolaska Kurtija na vlast zabeleženo 500 napada na Srbe!
Politika

Srpska lista: Od dolaska Kurtija na vlast zabeleženo 500 napada na Srbe!

Napad i pljačka Petra Kostića (20) pre dve noći u centru Kosovske Mitrovice nedaleko od glavnog gradskog šetališta, vrtića i osnovne škole od strane grupe Albanaca je 500. etnički motivisan napad od dolaska na vlast Aljbina Kurtija što je i najbolja slika i prilika njegovog odnosa prema Srbima i svemu što je srpsko, saopštila je danas Srpska lista.

25.04.2024

16:34

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija