• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

27.10.2022

16:08

TUŽILAŠTVO REAGOVALO POSLE OTKRIĆA MINISTARKE GRUJIČIĆ! Da se ispita slučaj "lažnih vakcina" u porodilištu GAK “Narodni front”!

https://drugi.os.sud.rs/

Vesti

TUŽILAŠTVO REAGOVALO POSLE OTKRIĆA MINISTARKE GRUJIČIĆ! Da se ispita slučaj "lažnih vakcina" u porodilištu GAK “Narodni front”!

Podeli vest

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je, posle današnjeg otkrića ministarke zdravlja Danice Grujičić da je u porodilištu GAK “Narodni front” bebama umesto BSŽ vakcine dat fiziološki rastvor, policiji uputilo zahtev za prikupljanje potrebnih obaveštenja

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je radi provera navoda da je u porodilištu GAK “Narodni front” bebama umesto BSŽ vakcine dat fiziološki rastvor dat zahtev policiji da prikupi neophodne informacije vezane za ovaj slučaj. 

Foto: G.T.

GAK Narodni front

Navodno 600 beba je umesto BSŽ vakcine dobilo fiziološki rastvor.

- Tužilaštvo je uputilo zahtev za prikupljanje potrebnih obaveštenja Policijskoj upravi za grad Beograd UKP 1.odeljenje, a u pravcu otkrivanja da li je bilo propusta u radu zaposlenih u GAK “Narodni front”. Takođe i da utvrde da li se u njihovim radnjama stiču obeležja krivičnog dela - objasnio je izvor Informera.

Nakon uzetih izjava i prikupljenih dokaza, po dostavljanju izveštaja tužilaštvo će preduzeti dalje neophodne mere i obavestiti javnost o daljem toku postupka.

Podsetimo, u Ginekološko-akušerskoj klinici "Narodni front" u Beogradu, 600 beba, rođenih u periodu od 16. septembra do 17. oktobra, umesto BSŽ vakcine dobilo je fiziološki rastvor, saopštila je danas na konferenciji za novinare ministarka zdravlja Danica Grujičić, ističući da su sve bebe bezbedne i van životne opasnosti.

- Deca su bezbedna. Ta vakcina se daje do 12 meseci. Nismo zakasnili, i svakako će sva deca primiti vakcinu na vreme - istakla je Grujičić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zemlja prokletih

pre 1 godinu

U normalnom svetu bi pala momentalna ostavka posle ovoga, ali nema ova ministarka iz SNS kartela ni trunke griže savesti.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija