• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/kurir

28.10.2022

13:16

PRETUKAO DARKA LILIĆA PA NESTAO BEZ TRAGA! Aleksandar Relić nedavno osuđen zbog ubistva uredno se javljao IZ KUĆNOG PRITVORA (VIDEO)U

printscreen

Vesti

PRETUKAO DARKA LILIĆA PA NESTAO BEZ TRAGA! Aleksandar Relić nedavno osuđen zbog ubistva uredno se javljao IZ KUĆNOG PRITVORA (VIDEO)U

Podeli vest

Potraga za Aleksandrom Relićem koji se sumnjiči da je u noći između četvrtka i petka zajedno sa Dejanom Vuksanovićem brutalno pretukao Darka Lilića, sina nekadašnjeg predsednika Jugoslavije Zorana Lilića i dalje traje

Njegov mobilni telefon nije dostupan, a na adresi gde je prijavljen policija ga nije zatekla.

Lilić je pretučen u petak oko 4 sata ujutru. Nakon napada on se sam javio u Uregentni centar, ali je odbio saradnju sa inspektorima.

Radnik "Westa 65" pozvao je policiju i rekao da ima snimak na kom se vidi prebijanje muškarca.

Policija je za svega nekoliko sati identifikovala napadače - Dejana Vuksanovića i Aleksandra Relića. Vuksanović je uhapšen u Beogradu, a za Relićem još se traga.

Zanimljivo je to, da pre nego što je Relić pobegao on se "uredno" javio nadležnima iz povereničke službe Uprave za izvršenje krivičnih sankcija, a potom pobegao.

Naime, oni su ga svakog dana proveravali telefonom kako bi utvrdili da li poštuje kaznu koju mu je sud dodelio, odnosno - kućni pritvor. Prošlog petka pozvali su ga oko 13 časova na telefon, on se javio i od tada mu se gubi trag.

Relić već osuđen zbog ubistva

Relića je Viši sud u Beogradu osudio ga je na jedinstvenu kaznu od osam godina i 10 meseci zatvora zbog ubistva Miloša Stojanovića na Adi Huji. Ubistvo se, podsetimo, desilo nakon dočeka Nove godine, 1. januara 2019. godine na parkingu ispred restorana na Adi Huji. Sud je utvrdio da nije dokazano da je Relić, osim pomenutih krivičnih dela za koja je osuđen, kriv i za otmicu i nanošenje lakših povreda Stojanovićevoj verenici Mariji Đurović.

Inče, prva prvostepena presuda koju je ukinuo Apelacioni sud bila je identična ovoj. On je u završnoj reči rekao da mu je žao zbog svega žao svega što se dogodilo, da se kaje i da nije imao nameru da ubije Stojanovića.

Vuksanović priznao, ali odbio da kaže zašto je tukao Lilića  

Dejan Vuksanović je u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu priznao krivično delo. On je rekao da je tukao Lilića, ali o razlozima nije želeo da govori.

Njemu je nakon saslušanja određen kućni pritvor.

Podsetimo ne snimku vidi se trenutak kako dvojica muškaraca tuku Darka Lilića, a zatm ga stavljau u džip. Nekoliko minuta kasnije na mestu napada pojavljuju se duga dvojica koji uklanjaju krv.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ratko

pre 1 godinu

neki idioti kao sto je ovaj ne treba ni da izlaze na slobodu nego da dirindze u rudniku nekom da se raspadne dole ,stoka

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija