• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: G.R.

28.10.2022

16:22

PEDOFILU POVRĐENA PRESUDA! Obljubio devojčicu (12) pa se žalio na kaznu, DOBIO JE MAKSIMALNU

Vesti

PEDOFILU POVRĐENA PRESUDA! Obljubio devojčicu (12) pa se žalio na kaznu, DOBIO JE MAKSIMALNU

Podeli vest

Apelacioni sud u Novom Sadu je potvrdio prvostepenu presudu Višeg suda u Šapcu kojom je Aleksandar I. (39) iz Belotića osuđen na maksimalnu kaznu zatvora u trajanju 12 godina zbog obljube dvanaestogodišnje devojčice iz ovog mesta u junu prošle godine

Aleksandar I. se žalio na presudu koja mu je izrečena u junu ove godine, a roditelji devojčice koju je napastvovao priznaju da su od tada strahovali da će mu kazna biti smanjena.

- Koliko smo se plašili drugačije odluke, toliko smo verovali u pravdu i da će odluka Višeg suda u Šapcu koji je presudio po pravdi i zakonu biti potvrđena. Neka i on sada pati zbog svega što je učinio - rekla je devojčicina majka.

Devojčica je, dodaje majka, često pitala da li će sudije koje budu odlučivale da li će Aleksandar I. ranije izaći iz zatvora pomisliti kako je njoj. Nakon što je potvrđeno da će nasilnik dugo biti u zatvoru, roditelji priznaju da je celoj porodici lakše i veruju da će njihova ćerka uz podršku porodice i lekara uspeti da savlada strahove i traume sa kojima se suočava poslednjih godinu i po dana.

- Još se nije potpuno oslobodila strahova. Ne sme da ostane sama, noću u sobi uvek mora da bude upaljeno svetlo, nekada traži i da spavam sa njom. Kada ode u školu ponekad joj bude loše pa zove da dođemo po nju. Ima glavobolje, leči se od visokog pritiska, drhte joj ruke i pored redovne terapije koju su lekari prepisali.

Redovno posećuje psihologa, neuropsihijatra, ginekologa .... - kaže majka koja veruje da će se posle saznanja da će nasilnik u zatvoru provesti 12 godina brže stabilizovati i devojčicino narušeno zdravlje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija