• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. I.

29.10.2022

07:15

NOVI DETALJI MORBIDNOG ZLOSTAVLJANJA DETETA U GROCKOJ! Majka iz pakla spavala na groblju noć pre hapšenja!

printscreen

Vesti

NOVI DETALJI MORBIDNOG ZLOSTAVLJANJA DETETA U GROCKOJ! Majka iz pakla spavala na groblju noć pre hapšenja!

Podeli vest

Slavica Đilas (27), koja je iz besa što joj je očuh-švaler u zatvoru krvnički tukla ćerku (3), dok je njena majka Lidija to snimala, krila se od policije na groblju, nakon čega je uhapšena.

Slavica Đilas (27) iz Begaljice u Grockoj, koja je iz besa što joj je očuh-švaler u zatvoru krvnički tukla ćerku (3), dok je njena majka Lidija (49) sve to snimala, noć pre hapšenja, u sredu na četvrtak, prespavala je na groblju u tom mestu! Narednog jutra vratila se kući, gde je i uhapšena, a u petak se pred tužiocem branila ćutanjem.

Zatražili pritvor

Kako smo nezvanično saznali, Drugo osnovno tužilaštvo u Beogradu tereti Slavicu za krivično delo nasilje u porodici.

- Tokom saslušanja okrivljena je iskoristila zakonsko pravo da ne iznosi odbranu. Tužilaštvo je potom predložilo sudu da joj se odredi pritvor do 30 dana da ne bi uticala na svedoke, da ne ponovi krivično delo i jer je došlo do uznemirenja javnosti - rekao je naš izvor.

Utekla
Uplašila sam se kad se snimak pojavio na internetu, pa sam celu noć provela na groblju u Begaljici
Slavica Đilas

Inače, na jezivom snimku koji je nastao još u avgustu vidi se kako Slavica krvnički bije ćerkicu, držeći je za ruke, i urla:

Foto: N.Š.

Slavica Đilas

- Naš Zoran je zbog tebe u zatvoru! To ti je za Zorana! On ima najlepši ku*ac i zbog tebe je u zatvoru!

Zoran F. (51), kog pominje Slavica dok bije dete bio je, naime, u nevenčanom braku sa njenom majkom Lidijom, ali je istovremeno bio i sa Slavicom! Potvrda ovog bizarnog ljubavnog trougla može se naći i na Fejsbuk profilima Slavice i njenog očuha Zorana, gde su jedno drugom izjavljivali ljubav.

Međutim, Slavica je u avgustu prijavila Zorana da joj bije majku i on je od tada iza rešetaka. Lidija je tada prešla da živi kod ćerke u iznajmljenu kuću u Begaljici, gde je Slavica živela sa trogodišnjom ćerkom i mlađim sinom (1) i 41 godinu starijim mužem Prvoslavom Pajićem (68).

Ceo skandal je izbio na videlo tek u sredu, kad se na internetu pojavio snimak zlostavljanja deteta. Odmah su reagovali policija i Centar za socijalni rad, koji je iste večeri odveo decu u Centar za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj, dok je za Slavicom raspisana potraga, pošto nije zatečena u kući.

Narednog dana, u četvrtak, reporter Informera je zatekao Slavicu ispred njene kuće, a na pitanje da li zna da je traži policija i gde je provela noć dala je šokantan odgovor!

Foto: Miloš Rafailović

Slavica Đilas

- Uplašila sam se kad se snimak pojavio na internetu, pa sam celu noć provela na groblju u Begaljici, tamo sam spavala. Tek ujutro sam čula od muža da je dolazila policija i da su nam odveli decu. To mi je mnogo teško palo... - rekla je Slavica.

Ona je izbegla da priča o vezi sa očuhom, ali je svu krivicu za nasilje nad ćerkom i sporni snimak svalila na majku Lidiju.

- Tukla sam ćerku jer mi je majka Lidija naredila da to uradim! Moj muž Prvoslav tada nije bio u kući. Lidija mi je zapretila da će mi ubiti mlađeg sina ako ne premlatim ćerku, pošto majka krivi i moje dete i mene za to što je njen muž Zoran u zatvoru. Uzela je nož i rekla mi: "Ako ne istučeš Milicu, ja ću da ti ubijem Mihajla." Ja sam se uplašila i zato sam prebila ćerku i govorila sve ono o očuhu Zoranu - kazala je Slavica, koja je ubrzo nakon razgovora sa našim novinarom uhapšena.
Lidija je na drugoj strani tvrdila da je njena ćerka psihički obolela, da je bila patološki zaljubljena u njenog muža Zorana i da je često tukla decu.

Komšije: Slavica živela od prosjačenja

Komšije iz Begaljice nisu imale lepih reči za Slavicu i Prvoslava, ali ni za Lidiju.

- Prvoslav i Slavica su došli u Begaljicu pre pet meseci i tu su iznajmili kuću. Od početka su se tamo uvek čule galama svađa... Slavicu i Prvoslava viđamo po centru Grocke kako prose. Valjda od toga i žive, a priča se po kraju da se Slavica bavi i prostitucijom - kaže komšija.

- Ja znam da je moja ćerka Slavica htela da bude s mojim Zoranom, ali ne verujem da joj je to i uspelo, možda ga je zato u avgustu i prijavila policiji! Za njega više ne želim da čujem, neka trune u zatvoru, a Slavicu treba da je sramota što krivicu za prebijanje deteta svaljuje na mene! - pravdala se tada Lidija.

Prvoslav krivi taštu

Što se Prvoslava tiče, on je nakon Slavičinog hapšenja izbacio taštu Lidiju iz kuće i nada se da će moći da dobije starateljstvo nad decom. Novinari su ga u petak zatekli u centru Grocke, gde je na ulici prodavao stare stvari.

- Za sve je kriva Lidija, kuću mi je zatvorila! Šta ću sad bez dece, samo mislim na moju Milicu i na mog Mihajla. Deca su mi sada u Zvečanskoj, a obećali su mi u Centru za socijalni rad da će me zvati da ih vidim - jecajući je rekao Prvoslav i dodao:

- Slavica je uvek bila brižna majka, nikad je nisam video da je tukla decu, pa ja joj to nikad ne bih dozvolio, ali eto, taj snimak je tereti... Ne verujem ni da je bila u vezi sa tim Zoranom. Znam ga ja, bio je jednom kod mene kući, ne verujem da bi mi on oteo ženu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija