• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. S.

02.11.2022

07:00

MAFIJAŠKA SAČEKUŠA NA VOŽDOVCU! Nikola izrešetan sa deset metaka pred devojkom

Informer

Vesti

MAFIJAŠKA SAČEKUŠA NA VOŽDOVCU! Nikola izrešetan sa deset metaka pred devojkom

Podeli vest

Nikola R. (29) teško je ranjen na parkingu ispred zgrade u kojoj živi, kada je nepoznati napadač ispalio u njega čak 15 hitaca iz pištolja, od kojih ga je deset pogodilo u stomak i noge. Povređeni mladić nije hteo da sarađuje s policijom

Nikola R. (29) teško je ranjen juče pola sata posle ponoći u klasičnoj mafijaškoj sačekuši ispred zgrade u kojoj živi na beogradskoj opštini Voždovac.

Maskirani napadač ga je sačekao na parkingu ispred zgrade, a kada je Nikola parkirao auto, u kom je bio s devojkom, ovaj je zapucao. Ispalio je u Nikolu čak 15 metaka iz pištolja, od kojih ga je deset pogodilo u stomak i noge. Ranjeni mladić je uspeo da otrči između zgrada, gde se sakrio, a napadač je pobegao.

Čuva ga policija

Kako nezvanično saznajemo od izvora bliskog istrazi, teško ranjeni mladić je zbrinut u bolnici, a policajcima nije hteo da kaže ko je pokušao da ga ubije.

- Pucnjava se dogodila u naselju Vojvoda Vlahović. Napadač je bio maskiran kako bi sakrio lice od kamera sa video-nadzora sa obližnjih zgrada. Kad je video Nikolu kako izlazi iz parkiranog automobila, prišao mu je i zapucao. Nikola je pogođen u obe noge i u stomak, ali iako je bio teško ranjen, uspeo je da otrči između zgrada. Napadač ga nije pojurio da ga "overi", već je odmah pobegao. Utrčao je u auto u kom ga je čekao saučesnik i zajedno su pobegli prema naselju Braće Jerković - ispričao je naš izvor i dodao da je prilikom uviđaja na mestu napada pronađeno 15 čaura.

Foto: Informer

Komšije ranjenog Nikole kažu da nisu čuli pucnjavu, već samo vriske njegove devojke. Lekari su zatekli izrešetanog mladića kako leži u lokvi krvi na trotoaru, pa su mu na licu mesta pružili prvu pomoć i odvezli ga u Urgentni centar.

- Sve vreme je bio svestan i odmah je prebačen na odeljenje reanimacije, gde je operisan i stanje mu je stabilizovano. Odbio je bilo kakav razgovor o napadu, iako u policiji veruju da on zna ko je i zašto pokušao da ga ubije. Interesantno je da je i devojka koja je bila sa njim u društvu samo kratko rekla da ne zna ništa što se tiče ranjavanja njenog momka - napominje naš sagovornik.

Snimci i DNK tragovi

U policiji pretpostavljaju da iza ovog napada stoje neki neraščišćeni računi u kriminalnim poslovima.

- Ranjeni mladić ima dosije u policiji zbog narkotika, nasilničkog ponašanja i ugrožavanja sigurnosti. Istraga će utvrditi s kim je Nikola kontaktirao u poslednje vreme i da li se sa nekim sukobio - rekao je naš izvor.

Foto: Informer

Nikolu, inače, trenutno u bolnici obezbeđuje policija.

Istragu mafijaškog napada u naselju Vojvoda Vlahović vodi Više javno tužilaštvo u Beogradu i, kako saznajemo, tužilac je naložio da policija pribavi sve video-zapise sa okolnih objekata, kao i da se izveštače DNK tragovi sa čaura koje su nađene na mestu pucnjave. 

Akcija 'Vihor' nije dala rezultata

Beogradska policija je odmah nakon što je obaveštena o pucnjavi u naselju Vojvoda Vlahović pokrenula akciju "Vihor" na opštinama Zvezdara i Voždovac, što je zapravo šifrovani naziv za opštu i sveobuhvatnu potragu za napadačima. Na više mesta postavljeni su policijski punktovi, sva vozila su zaustavljana i kontrolisani su svi vozači i putnici, ali napadači su uspeli da pobegnu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija