• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.11.2022

17:41

DETALJI TRAGEDIJE KOD PANČEVA! Pijani tinejdžer sa PROBNOM DOZVOLOM automobilom udario trudnicu, devojka (24) IZGUBILA BEBU!

Printscreen

Vesti

DETALJI TRAGEDIJE KOD PANČEVA! Pijani tinejdžer sa PROBNOM DOZVOLOM automobilom udario trudnicu, devojka (24) IZGUBILA BEBU!

Podeli vest

Marko K. (19) vozač koji se sinoć oko 23 sata u Banatskom Novom Selu sudario sa trudnicom Tijanom I. (24) koja je bila na trotinetu u osmom mesecu trudnoće, imao je probnu vozačku dozvolu i vozio je automobil sa 0,55 promila alkohola u krvi

Prema informacijama, sumnja se da Tijana I. (24) kao vozač električnog trotineta nije postupila po pravilima saobraćaja (pravilo desne strane) i udarila je u levi bočni deo putničkog vozila Reno Megan koji je vozio pod dejstvom alkohola 0,55 promila sa i probnom vozačkom dozvolom, piše Blic.

- Tijana je je bila u 8 mesecu trudnoće i prevezena je do Opšte bolnice u Pančevu gde joj se stanje iznenada pogoršalo i oko jedan sat ujutru je došlo do pobačaja - kaže izvor "Blica".

Na mesto nesreće odmah su izašli Saobraćajna policija i zamenik OJT Pančevo. Daljim radom ustanovljeno je da je vozač Mario K. nakon saobraćajne nezgode napustio lice mesta, ali se ubrzo potom vratio na mesto nezgode gde je i zatečen po dolasku patrole.

Dežurni zamenik OJT u Pančevu je naložila da se putničko vozilo privremeno oduzme radi veštačenja i da se protiv vozača automobila podnese krivična prijava.

Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti sproveden na saslušanje u OJT u Pančevu. On je prema saznanjima priznao da je udario trudnicu.

- Stanje Tijane I. je stabilno, zadržana je u Opštoj bolnici zbog mogućnosti nastupanja komplikacija - dodaje izvor.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Srboholik

pre 1 godinu

Odakle ovakvi navodi? Kako ste zaključili da je pijan? Sa 0.5 promila je smešno da nazivate nekog pijandurom! Trudnica u osmom mesecu na trotinetu? I to još u saobraćaju? Pa još kriva za udes? Atrotinet sme da se vozi samo po trotoaru kao skejtbord. Ona je ubila svoje nerođeno dete a nije ovaj mladić koji je popio jedno malo pivo(iako ni to nije smeo).

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija