• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.11.2022

15:38

Protiv Kineza koji je brutalno tukao svoju ćerku na teniskom terenu podignuta optužnica - nasilniku produžen pritvor!

printskrin

Vesti

Protiv Kineza koji je brutalno tukao svoju ćerku na teniskom terenu podignuta optužnica - nasilniku produžen pritvor!

Podeli vest

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je nakon sprovedene istrage podnelo Prvom osnovnom sudu u Beogradu optužnicu protiv W. L. državljanina NR Kine, zbog postojanja opravdane sumnje da je dana 17. 10. 2022. godine na štetu svoje ćerke, maloletne W. Y. učinio krivično delo Nasilje u porodici iz čl. 194 st. 3 u vezi st. 2 i 1 Krivičnog zakonika

 

Tužilaštvo je predložilo da se okrivljenom produži pritor, a da se nakon dokaznog postupka oglasi krivim i osudi na kaznu zatvora, saopštilo je Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu.

On se sumnjcici da je 17. oktobra na štetu svoje maloletne ćerke W.Y. učinio krivično delo nasilje u porodici.


Okrivljeni je inače na saslušanju u tužilaštvu priznao da je tukao svoju ćerku, pravdajući se da je njegova ćerka tog dana odbila da nastavi trening i da je zbog toga on hteo da je vrati na teren.

Takođe, on je tada rekao da je postupio ispravno i da je to u Kini dozvoljeno.

Na društvenim mrežama se u oktobru pojavio snimak fizičkog zlostavljanja, gde se vidi kako muškarac šamara i vuče devojčicu, te je nakon što je pala na zemlju šutira.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija