• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Blic

17.11.2022

10:00

POZNATO STANJE DEVOJČICE POVREĐENE U STRAVIČNOJ NESREĆI! Na odelenju dečije hirurgije pod stalnim je nadzorom lekara!

Vesti

POZNATO STANJE DEVOJČICE POVREĐENE U STRAVIČNOJ NESREĆI! Na odelenju dečije hirurgije pod stalnim je nadzorom lekara!

Podeli vest

Jutros oko 2 časa i 20 minuta došlo je do stravične nesreće na Bulevaru Jovana Dučića 33 u Novom Sadu. U nesreći je na licu mesta mesta stradao muškarac, dok je devojčica stara 15 godina teško povređena

Kako saznajemo u Institutu za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine, petnaestogodišnjakinja je zadobila teške telesne povrede.

- Povrede su politraumatske i teške ali je devojčica svesna i nalazi se na Odeljenju intenzivne nege i terapije dečije hirurgije pod stalnim nadzorom lekara i dijagnostika je još u toku – kratko su rekli nadležni iz Instituta za zadravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine.

Nezvanično saznajemo da je u udesu poginuo M.B. (35) koji je verovatno izgubio kontrolu nad automobilom i sleteo sa puta.

Smrt muškarca konstatovana je na licu mesta.

Automobil BMW u kom su se nalazili izleteo je sa puta, udario u drvo i prepolovio se, pretpostavlja se da je mladić ispao iz vozila.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija