• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/rešetka.rs

26.11.2022

09:27

JEZIVE PRETNJE BOLESNO LJUBOMORNOG NIŠLIJE! Ponavljao da će ubiti devojku pa sebe, policajca ubo nožem u rame UHAPŠEN POSLE POTERE!

MUP

Vesti

JEZIVE PRETNJE BOLESNO LJUBOMORNOG NIŠLIJE! Ponavljao da će ubiti devojku pa sebe, policajca ubo nožem u rame UHAPŠEN POSLE POTERE!

Podeli vest

Nišlija F.M. (27) uhapšen je zbog sumnje da je u Leskovcu nožem dva puta ubo policajca u rame, a zatim automobilom udario bivšu partnerku

- Ja neću da se smirim dok ne ubijem nju, posle ću i sebe - ovo su reči koje je nakon hapšenja u policijskoj stanici izgovorio F.M. koji je posle svađe sa bivšom devojkom izbo policajca, a nju pregazio autom i pokušao da pobegne "poršeom" kojim se na kraju zakucao u betonski zid, tvrdi izvor blizak istrazi.

F.M. i devojka turbulentno su raskidali duže od godinu dana i proganjali jedno drugo, tvrdi izvor, te dodaje da su i momak i devojka iz dobrostojećih i poznatih porodica privrednika.

- U oba grada na jugu Srbije ih pamte po problematičnoj vezi koja je više puta bila na ivici da eskalira u nasilje, što se na kraju i desilo. Dugo su oni imali problema u vezi, još duže su raskidali. Više puta je bilo problema i svađa naočigled prijatelja i poznanika. Najpre je on proganjao nju, ali taman kad je hteo da digne ruke od nje, ona je počela njega da uznemirava. U svakom slučaju, to je jedna nezdrava veza koja je zaista na kraju mogla da se završi tragično. Svi su to posmatrali, ćutali i okretali glavu od problema - navodi izvor.

Foto: MUP

 

Podsetimo, F.M. je uhapšen u sredu uveče nakon najpre dva puta nožem u rame ubo policajca koji je postupao po pozivu bivše partnerke da je on prati, a potom seo u svoj automobil, udario bivšu partnerku i odvezao se u nepoznatom pravcu.

- Policijska patrola ga je uočila i pokušala da zaustavi njegov automobil, ali F. M. se nije zaustavio, već je bežeći, dva puta prošao na crveno svetlo i na kraju udario u betonsku ogradu, nakon čega je izašao iz automobila i nastavio da beži, ali ga je policija ubrzo sustigla i uhapsila. Ovom prilikom policajac, bivša partnerka osumnjičenog i osumnjičeni su zadobili lake telesne povrede - saopštila je policija.

Osumnjičenom je, po ovlašćenju nadležnog tužilaštva, određeno zadržavanje do 48 sati i on je, uz krivičnu prijavu, priveden tužilaštvu. Takođe, protiv njega će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave po Zakonu o bezbednosti saobraćaja na putevima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija